EventsOnline: +10.000 de evenimente publicate

Distribuie

Sărbătorim oficial peste 10.000 de evenimente publicate, la un an de la lansarea platformei EventsOnline.ro.

Peste 1.000 de evenimente business și profesionale din diverse domenii de activitate sunt înscrise, lunar, în platformă. Le găsești pe toate consultând lista domeniilor sau poți căuta direct evenimentele pe temele care te interesează, aici. În plus, dacă îți faci cont gratuit, ai acces la arhiva cu +10.000 de evenimente publicate.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.