EventsOnline: am lansat secțiunea de Servicii

Distribuie

Resursă nouă pentru utilizatori: am lansat secțiunea de Servicii pe EventsOnline.ro.

Dacă ești organizator de evenimente sau pur și simplu implicat în organizarea sau sponsorizarea sau chiar și simpla participare la un eveniment, cunoști foarte bine faptul că ai nevoie de o mulțime de produse și servicii, rapid, la preț onest și de calitate ireproșabilă pentru ca întreaga activitate să aibă succes. De la catering, închiriere de echipamente audio-video, cabine foto, fotografi, sunetiști și până la agenți de turism care se ocupă de aducerea speakerilor tăi la conferință, curieri și furnizori de incentives, în organizarea unui eveniment sunt implicați o mulțime de furnizori de produse și servicii.

Iată de ce am lansat secțiunea de Servicii. Vezi în pagina de Servicii recomandările noastre de furnizori care, cu siguranță, vor face ca evenimentul tău să fie memorabil.

Furnizezi produse sau servicii pentru evenimente? Contactează-ne și află cum te poți înscrie în platformă.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.