EventsOnline: Evenimente Business în perioada 26 iunie – 2 iulie

Distribuie

Câteva zeci de evenimente business se desfășoară săptămâna viitoare. Iată selecția celor mai importante, realizată de EventsOnline.ro:

STARTUP

Pe 26 iunie, proiectul Factory Bootcamp organizat cu sprijinul start-up.ro, va îmbina partea de mentorat cu partea de practică pentru a ajuta la consolidarea planurilor de business pe care le au participanții.

BANKING

ZF Bankers Summit, a 12-a editie, cel mai important eveniment din industria bancara din Romania revine din nou pentru editia din 2023, intr-un context economic si geopolitic putin mai bun fata de 2022.

ANTREPRENORI

Forbes România organizează seria de evenimente online de business FORBES FORWARD unde reprezentanți ai mediului de business ne vor împărtăși soluțiile lor pentru a rezista în această perioadă dificilă, ideile pe care le aplică pentru a dezvolta sau reinventa business-ul, ideile sau acțiunile întreprinse în folosul comunității, precum și multe alte aspecte vitale în acest moment pentru comunitatea de afaceri din România. În fiecare luni, Live.

Pe 27 iunie, în cadrul ediţiei de anul acesta a galei 100 TINERI MANAGERI DE TOP, se va analiza modul în care noua generaţie de tineri manageri şi antreprenori va reuşi să conducă organizaţiie din România către un viitor în care inovaţia, eficienţa, sustenabilitatea, dar şi emoţiile umane definesc noua lume a afacerilor.

Asociația European Association for Social Innovation organizează în data de 𝟐𝟕 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, începând cu ora 𝟗.𝟑𝟎, conferința finală a proiectului Circular Loops.

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează, pe 29 iunie, Gala Excelenței în Afaceri 2023.

Pe 30 iunie, Forbes România vă prezintă campionii ultimului deceniu, acele companii care și-au crescut permanent afacerile și au rămas profitabile în ciuda oricăror adversități, fie că a fost vorba de criză economică, socială sau pandemie: Forbes Liga Campionilor.

ENERGIE

Conferința Romanian Energy Day, aflată la cea de-a 12-a ediție, reunește pe 27 iunie, la Bruxelles, părțile interesate pentru a evidenția cele mai bune scenarii disponibile pentru provocările actuale și foaia de parcurs de urmat.

TECH

DigiL@b+ te invită la Tech Day Sibiu, conferință pe tema digitalizării, însoțită de o expoziție specializată, pe 27 iunie.

Pe 29 iunie, entuziaștii tech se întâlnesc la București, la Let’s Talk Tech & Startups.

CONSTRUCȚII

Vă invităm să descoperiți provocările și oportunitățile din industria construcțiilor alături de Primaserv și invitatul special Cosmin Raileanu.

ARBITRAJ COMERCIAL

Cabinet Avocat Dr. FLORICĂ CIUTACU și Camera de Comerț și Industrie Iași vă invită să participați la Conferința: ARBITRAJUL COMERCIAL – Alternativă de soluționare a litigiilor pentru profesioniști, pentru unitățile administrativ-teritoriale și alte categorii de organisme publice, pe 28 iunie.

DIY

EXPO DIY – Smart Green Home este un eveniment B2B internațional, de tipul expo & B2B Meetings, dedicat categoriilor de produse DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe produse și soluții „verzi”, organizat de publicația de business BricoRetail.ro, parte din Retail FMCG Media.

CONSTRUCȚII

Trenchless Romania va prezenta utilaje, produse și servicii de la producători și furnizori internaționali, atrăgând public de cea mai bună calitate din întreaga regiune.

ESG

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards are loc pe 29 iunie la Deschis Gastrobar, în Capitală.

MEDIU

Tot pe 29 iunie, Upgrade Romania – Cum Crestem ”Investitiile Verzi” in Economie se desfășoară la București și încearcă să răspundă la întrebarea: Opțiunile de finanțare pentru investiții verzi sunt în creștere în România, susținute atât de mediul privat, cât și prin programe regionale, naționale și europene. Care sunt motivele pentru care gradul de accesare este în continuare redus?

FINANCIAR

Clubantreprenor.ro organizează joi, 29 iunie 2023 conferința cu tema „30 de ani de TVA în România”.

HR

HR Connect: Future is now adreseaza mindsetul de schimbare si conceptul de wellbeing al angajatului, asa cum evolueaza ele in acest context socio-economic sensibil si dificil de navigat, atat pentru companii, cat si pentru echipele lor. Pe 29 iunie, online.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare