EventsOnline: evenimente business în săptămâna 10 – 16 aprilie

Distribuie

Vezi la ce evenimente business ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta. EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

LOGISTICĂ, TRANSPORTURI & AUTOMOTIVE

ZF Logistică, Transporturi & Automotive discută, pe 10 aprilie, legătura dintre cele trei domenii și cum vor evolua piețele corespunzătoare în perioada următoare.

SOCIAL MEDIA

Pe 11 aprilie, Social Pedia ediția 47 prezintă cum construiești o strategie eficientă de social media, cum alegi cele mai potrivite platforme pentru tine și de ce ai nevoie de strategii, în general, în viața profesională.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

AGEPI în colaborare cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) organizează pe 12 aprilie un eveniment online în domeniul proprietății intelectuale cu genericul „Femeile și proprietatea intelectuală: Accelerarea inovației și a creativității”. Webinarul este deschis tuturor celor interesați, în special femeilor antreprenoare și inovatoare.

FINTECH

La 1 an de la lansarea Fintech Hub, Fintech Future Conference reunește reprezentanții cheie ai industriei Fintech din Republica Moldova care contribuie la dezvoltarea ecosistemului.

NETWORKING

BEROCC – Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce și NEROCC – Netherlands Romanian Chamber of Commerce vă invită, pe 12 aprilie, la BEROCC – NRCC Networking Drink.

Găsești toate evenimentele business în newsletter-ul nostru dedicat, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare