EventsOnline: evenimente educaționale în perioada 1 – 7 mai

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

Continuând tradiția anilor precedenți, Facultatea de Construcții și Instalații din Iași în parteneriat cu Societatea Română de Geotehnică și Fundații – Filiala Iași, organizează concursul studențesc PACK (Pământ Armat în Cutie cu hârtie Kraft).

Conferința Anuală National Geographic Learning va avea loc la Radisson Blu Hotel, în București, pe data de 06 mai 2023, începând cu ora 09.00, iar participarea este gratuită. La eveniment sunt așteptați peste 500 de profesori de limba engleză, dar și de alte discipline, studenți și specialiști în educație.

Echipa AVE Romania împreună cu lideri din școli te așteaptă la o discuție interactivă care conectează lumea din business cu lumea din școli pentru un management școlar modern și adaptat viitorului la evenimentul Când liderii de business se implică în educație, se creează mediul educațional potrivit pentru dezvoltarea viitorilor specialiști, pe 5 mai, la Iași.

Conferința „Școala pozitivă – bune practici la nivel internațional” are ca scop de a oferi profesorilor din România soluții practice de predare, adaptate noului context postpandemic, dominat de schimbări și provocări. Conferința va aduce experți internaționali în educație ce prezintă conceptele și fundamentele educației pozitive, unul dintre cele mai performante modele internaționale.

AcSIc 2023 – Întâlnirea Academică și Culturală a Studenților din Ingineria Civilă – O sesiune națională de Comunicări Științifice din Domeniul Construcțiilor care va stimula creativitatea și va pune în valoare cunoștințele studenților, în perioada 4 – 7 mai, la Iași.

Simpozionul Național “Zilele Francisc I. Rainer” 2023 dedicat personalitãţii lui Victor C. Papilian (1888 1956) anatomist, antropolog și profesor universitar roman, va avea loc în perioada 4 – 6 mai, în format hibrid.

Launch Campus Day aduce împreună fondatori, investitori și reprezentanți ai programelor de inovație, pentru a prezenta studenților ce se află cu adevărat în spatele acestui drum profesional. Pe 3 mai, la sediul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Asociația Studenților din Facultatea de Energetică din București organizează pe 3 mai POLIEXPRESS, o experiență plină de aventuri pentru viitorii ingineri.

Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători – BENG Conference, ajunsă la cea de-a XXV-a ediție, se va desfășura în perioada 3-7 Mai 2023, fiind organizată de membrii Asociației Studenților Bioingineri Iași.

Între 3 și 7 mai se desfășoară la Iași Congressis – Congresul Internațional al Studenților și Medicilor Tineri.

Iată lista integrală a evenimentelor din perioada 1 – 7 mai, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare