EventsOnline: Evenimente educaționale în perioada 3 – 9 aprilie

Distribuie

Vezi la ce evenimente din educație ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

O mulțime de activități se derulează în Săptămâna aniversară a celor 33 de ani de la înființarea Universității Ecologice București. Detalii suplimentare, în link.

Dacă ești profesor și îți dorești să-ți motivezi elevii să fie activi în timpul orelor, înscrie-te gratuit la webinar-ul Devino SUPER PROF cu certificat de participare.

#FutureSummit își lărgește orizonturile! Conversațiile despre viitorul muncii și al competențelor, sustenabilitate și noile tehnologii ajung în mai multe orașe ale țării, iar una dintre opriri este la Constanța, pe 6 aprilie, în Sala Senatului a Universității ”Ovidius” din Constanța.

Consilierii educaționali ai Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași au pregătit un workshop care va oferi viitorilor studenți ocazia să își exploreze pasiunile și talentele, valorile pe care le apreciază, oportunitățile de carieră și ceea ce își doresc să facă în viitor.

Scopul fundamental al conferinței „Școala pozitivă – bune practici la nivel internațional” este de a le oferi profesorilor din România soluții practice de predare, adaptate noului context postpandemic, dominat de schimbări și provocări.

Iată lista integrală a evenimentelor care se desfășoară în această săptămână, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Activități similare