EventsOnline: Evenimente educaționale în săptămâna 24 – 30 aprilie

Distribuie

Cadrele didactice, elevii și studenții pregătesc o mulțime de activități interesante, de anvergură, săptămâna viitoare. Iată la ce evenimente ai posibilitatea să participi, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

Colegiul Național Iași organizează în perioada 24-28 aprilie 2023 o serie de activitați în cadrul proiectului județean ”Alege să contezi!” (aflat în calendarul CAEJ poziția 92). Proiectul se adesează atât elevilor de gimnaziu, cât și celor de nivel liceal din județul Iași, având ca temă pentru aceată ediție dezvoltarea sustenabilă.

T&T Connect & InnoTech este un eveniment dedicat orientării profesionale a studenților și deschiderii colaborării dintre mediul academic și cel economic.

Youth Speak Forum este un eveniment pentru tineri care își propune să atragă atenția asupra tematicilor de interes social, concentrându-se pe rezolvarea problemelor de actualitate din România. Pe 25 și 26 aprilie vorbim despre Consum și Producție Responsabile și Acțiune Climatică în mai multe sectoare din România.

Universitatea de Vest Timișoara vă invită la conferința „Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea?” susținută de Gabriel Liiceanu, filosof, interpret și scriitor român. Evenimentul va avea loc pe 25 aprilie, în Aula Magna a UVT, de la ora 17:00.

În ultimii ani, energia verde a câștigat o importanță tot mai mare, pe măsură ce oamenii și guvernele își asumă angajamente tot mai mari de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră. Aceste aspecte vor fi abordate în cadrul celei de a VIII-a ediții a Congresului Național al Studenților Economiști din România, cu tema: “Powering The Future: The Rise of Green Energy”.

Simpozionul național Colloquium Antiquitatis este un eveniment științific inițiat de studenții și masteranzii secției de Filologie Clasică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu sprijinul cadrelor didactice ale colectivului universitar.

ELSA Timișoara îți oferă oportunitatea de a te dezvolta în plan personal și de a-ți consolida calitățile de bun profesionist, toate acestea prin a V-a ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului Constituțional. Acesta urmează să aibă loc în perioada 27-30 aprilie.

Iată lista integrală a evenimentelor din perioada 24 – 30 aprilie, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare