EventsOnline: evenimente MarComm în perioada 10 – 16 iulie

Distribuie

Subiectul săptămânii viitoare este digital. Iată selecția evenimentelor din domeniu la care te poți înscrie pentru a afla noutăți sau, de ce nu, a găsi noi metode de promovare a brandurilor tale.

Primul reality show în social media din România, Treasure Games, se desfășoară în acestă vară în Banat. 8 concurenți intră în cel mai interactiv joc din social media, creat de agenția de comunicare digitală Zaga Brand, prin platforma Cronicari Digitali.

Dacă ai încercat să te familiarizezi cu noile rapoarte GA4 și ai constatat că cifrele nu coincid cu cele pe care le vezi în Universal Analytics (GA3) și nu ai găsit cele mai importante rapoarte pe care le analizai în fiecare dimineață, pentru a lua decizii de business, cursul Dezvoltă-ți abilitățile de data-driven marketing cu GA4 te va ajuta să înțelegi mai bine cum să utilizezi platforma pentru a obține informații valoroase și pentru a lua decizii mai bune și mai informate în ceea ce privește activitatea de marketing. Pe 12 iulie, online.

Ești pasionat de Digital Marketing și vrei sa fii la curent cu tot ce inseamnă Google Analytics 4? Doru Catana, autor a peste 20 de cursuri de digital marketing cu peste 100.000 de studenți, vine la Cluj să vorbească despre acest subiect, la Impactul reclamelor in creșterea ratei de conversie. Fie că ești deja freelancer sau vrei să devii unul, ești așteptat să te alături celei mai dinamice comunități de freelanceri din Cluj, pentru a afla cât mai multe insight-uri reale, “direct de la sursă.”

Pe 12 iulie la Hotel Ramada North, în București, descoperă de ce merită să spunem povești și cum să o facem, în cadrul Storytelling Workshop.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare vineri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare