EventsOnline: evenimente medicale în perioada 1 – 7 mai

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi în această perioadă, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

BOLI INFECȚIOASE

Conferința Națională de Boli Infecțioase va avea loc la Timișoara, 3-5 mai 2023. Organizatorii își doresc să schimbe păreri, să împărtășească experiențe, să discute împreună aceste provocări medicale și să pună bazele unor noi proiecte de colaborări științifice.

CARDIOLOGIE

Societatea Română de Cardiologie vă invită să participați la CONFERINȚA DE PRIMĂVARĂ, ce va avea loc la Sibiu în perioada 3-6 mai 2023 . Manifestarea științifică organizată de către Grupurile de Lucru ale Societății Române de Cardiologie se adresează atât medicilor cardiologi, cât și colegilor din alte specialități.

STUDENȚI LA MEDICINĂ

Între 3 și 7 mai se desfășoară la Iași Congressis – Congresul Internațional al Studenților și Medicilor Tineri.

ONCOLOGIE

Pe 3 mai, începând cu ora 15.00, are loc o nouă întâlnire dedicată comunității OSC – DespreCancer în care se va discuta despre terapia durerii în oncologie.

În perioada 3 – 5 mai are loc Conferința Zilele Medicale și Științifice ale IOB. Puteți urmări lucrările conferinței ONLINE pe platforma medichub.ro, folosind contul personal de utilizator, sau participând FIZIC la conferință, la Institutul Oncologic din București.

PSIHIATRIE

Conferința No Addict se desfășoară în perioada 4 – 6 mai la Palas Congress Hall Iași și este un eveniment Bridging Eastern and Western Psychiatry, în parteneriat științific cu Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T.Popa și Colegiul Medicilor Iași.

NEUROLOGIE

Conferința interdisciplinară Neuron va avea loc anul acesta în perioada 4-7 mai, la Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș.

OFTALMOLOGIE

Știință, Interacțiune, Progres! Sunt cele trei direcții pe care este construit conceptul celui de al 10-lea Congres al Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie, care va avea loc în perioada 4 – 6 mai la Brașov.

ASOCIAȚII DE PACIENȚI

Asociațiile de pacienți sunt invitate să participe la Conferința Națională CASPA, care va avea loc în București, pe 4-5 mai 2023. Tema conferinței este “Asociații Puternice. Pacienți Protejați”, iar participarea este gratuită pentru reprezentanții asociațiilor.

OBEZITATE

Pe 4 mai 2023, Asociația medicală de prevenție prin stil de viață organizează cea de-a 8–a ediție a evenimentului Dialogurile Obezității cu tema: „Multidisciplinaritate în obezitate”, în format HIBRID.

MULTIDISCIPLINAR

Cea de-a II-a ediție a evenimentului De la prevenție la tratament în patologiile cronice se va desfășura sub patronajul Colegiului Medicilor Gorj, în perioada 5-6 mai 2023. Tematica este interdisciplinară și va include prezentări interesante susținute de lectori de renume din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și de lideri de opinie din județul Gorj.

MEDICINĂ VETERINARĂ

În perioada 4 – 6 mai are loc la București VETS Congres, un eveniment ce își propune sa aduca medicina veterinară din Romania la cel mai înalt nivel prin livrarea unui continut stiintific de calitate, atat prin prezenta unor lectori internationali consacrati, cat si prin lideri de opinie nationali.

DERMATOLOGIE

Al XV-lea Congres de Medicină Anti-Aging, Dermatologie Corectivă și Medicină Estetică se va desfășura în perioada 5 – 7 mai la World Trade Center- Hotel Pullman București.

Prima ediție a Conferinței Naționale multidisciplinare “Pielea ca un continuum. De la frumusețe la patologie” se va desfășura în mediu online în data de 6 mai 2023.

COMUNICARE MEDICALĂ

Proiectul Patient Care se concentrează pe îmbunătățirea calității serviciilor medicale prin dezvoltarea abilităților de comunicare ale personalului medical. Modulul 2 se desfășoară pe 6 mai la Cluj-Napoca.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare