EventsOnline: evenimente medicale în săptămâna 10 – 16 aprilie

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

DONARE DE SÂNGE

Echipa „Donează sânge, fii erou!” organizează o campanie națională de donare de sânge la Centrele de Transfuzie Sanguină din țară. Vă așteptăm între perioada 10-13 Aprilie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bacău .

ADHD

Pe 11 aprilie este organizat, la București, un Grup de suport pentru adulți cu ADHD. Grupul de suport oferă ceea ce terapia individuală nu poate oferi: cadrul pentru dezvoltarea unor relații terapeutice multiple, cu psihoterapeutul și cu fiecare persoană din grup.

NOU NĂSCUȚI

Adaptarea bebelușului la viața extrauterină. Cum depășim problemele specifice? este un webinar adresat părinților la început de drum, care vor primi informaţii importante şi sfaturi utile referitoare la îngrijirea copilașului.

DIABET

Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli metabolice consideră că este util să organizeze în anul 2023 o serie de ateliere de lucru, sub forma de webinarii, care să aducă în discuție noutățile și ultimele ghiduri pe diversele patologii. Pe 12 aprilie este programat un webinar cu tema Ghidurile europene si americane: MAFLD, NAFLD, NASH.

NUTRIȚIE

Pe 13 Aprilie are loc conferinţa Dietetician.ro Iași, cu tema Nutriţia sănătoasă, un echilibru între nevoie si plăcere, organizată împreună cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Tg. Mureș, Asociaţia Română de Nutriţie şi Dietetică şi Asociaţia Medicilor de Familie Mureş.

MEDICINĂ DE FAMILIE

Pacientul MF de la naștere la senectute este o inițiativă a Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov și se desfășoară online, pe 13 aprilie.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada 10 – 16 aprilie, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare