EventsOnline: Evenimente medicale în săptămâna 24 – 30 iulie

Distribuie

Săptămâna 24 – 30 iulie aduce o serie de evenimente interesante pentru medicii din diferite specializări. Iată selecția EventsOnline pentru perioada care urmează.

Conferința ”Cum reducem povara cancerului bronhopulmonar?” se va desfășura online pe 26 iulie și își propune să răspundă la întrebări ca: Cum pot optimiza sistemele de sănătate implementarea screening-ului pentru cancerul bronhopulmonar? Cui se adresează screeningul? Ce fonduri sunt disponibile?

Medicii hematologi sunt invitați să participe la Academia de anticoagulare, pe 26 iulie, online.

White Weekends este un eveniment gratuit pentru medici stomatologi, iar tema ediției din 27 iulie, susținută de Dr. Costin Timofte, este Soft tissue around implants : the key to succes.

Provocări și soluții actuale în tratamentul tumorilor pancreatice este tema ce va fi abordată în cadrul unui nou webinar multidisciplinar Ora specialistului, găzduit de platforma EventsOnline.ro.

Atelier despre demență este un webinar dedicat persoanelor care îngrijesc pacienți cu demență și beneficiază de contribuția doamnei doctor Buhas Elena, medic psihiatru, care va împărtăși din cunoștințele și experiența sa în domeniul demenței. Moderatorul evenimentului va fi doamna Tina Daragiu, asistent social, care va ghida discuția spre una constructivă și informativă.

Pentru publicul general, semnalăm oportunitatea cursului gratuit de prim ajutor de bază la adult, care se va desfășura în perioada 28 – 29 iulie la Oradea.

Prof. Dr. Ana Maria Oproiu este specialist în chirurgie-estetică și microchirurgie reconstructivă și conferențiar în cadrul Catedrei de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă al UMF Carol Davila și va fi prezentă la cursul Terapia PRP in medicina estetica pentru a învăța medicii specialiști doritori să utilizeze terapia vampir ca metodă de tratament în cabinetele lor.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.