EventsOnline: Evenimente pentru specialiștii din administrația publică, în perioada 10 – 16 iulie

Distribuie

Iată câteva evenimente care ar putea fi de interes pentru specialiștii din sectorul public, în perioada următoare.

Pănâ la sfârșitul lunii august, Institutul Național de Administrație derulează Școala de vară – DIGITALTALKS 2023, care are ca obiectiv continuarea demersurilor de cooperare între diverse instituții și organizații care au ca misiune modernizarea și asigurarea competitivității administrației publice, începute cu ocazia INAEXPO, continuate cu Școala de iarnă 2023.

În cadrul inițiativei mai sus-amintite, Institutul Național de Administrație (INA) organizează webinarul cu tema „Inteligența artificială – revoluție și evoluție pentru administrația publică?”, pe 11 iulie.

În perioada 13-16 iulie 2023, Asociația Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE), împreună cu Facultatea de Studii Europene și Centrul pentru studiul relațiilor externe ale UE și ordinii globale (EUXGLOB) din cadrul Universității Babeș-Bolyai, organizează cea de-a doua ediție a școlii de vară anuale cu tema „România și UE într-o lume a schimbărilor. Suntem pregătiți?” Evenimentul va avea loc la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare