EventsOnline: Evenimentele business ale săptămânii 3- 9 aprilie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

RO AI Alliance Bucharest va explica celor interesați totul despre inteligența artificială, subiectul fierbinte al momentului.

FOTOGRAFIE

Tell a Story Conference 2023 adună comunitatea fotografilor amatori și profesioniști la Cluj-Napoca.

FISCALITATE

„Tax & Finance Forum” va aborda cele mai importante aspecte și noutăţi legislative cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi. Evenimentul va avea loc pe 4 aprilie 2023, în format hibrid, atât onsite (Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel), cât și online.

Pe 6 aprilie, Comunitatea CELF-Centrul de Excelență Fiscală al NNDKP se întâlnește în cadrul celei de-a treia sesiuni, pentru a discuta despre o temă de actualitate cu profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori: includeri și excluderi din baza de impozitare a TVA.

ENERGIE

Conferința Tranziția energetică în perioada de criză: obstacole și oportunități își propune să aducă împreună experți și profesioniști din domeniul energiei, mediului și politicilor publice, pentru a discuta și analiza provocările și oportunitățile procesului de tranziție energetică în contextul crizei actuale și pentru a identifica soluții reale pentru restabilizarea sectorului energetic. Pe 4 aprilie, la Stup.

Energy Revolution își propune să aducă în fața participanților, pe 6 aprilie, cele mai importante voci din domeniul energiei, alături de care să dezbată provocările și oportunitățile momentului, dar și cele ale viitorului.

ANTREPRENORI

Pe 4 aprilie, Romanian Business Leaders organizează evenimentul de lansare al Atelierelor de finanțare, în care vei afla ce se va discuta în seria de 7 întâlniri care vor avea loc din aprilie până în octombrie.

Local Companies – International Perspectives este o inițiativă a British-Romanian Chamber of Commerce care aduce la Iași, pe 6 aprilie, o serie de experți care să vorbească despre internaționalizarea afacerii.

INVESTIȚII

Venture Capital Funds este găzduit de AmCham România, pe 4 aprilie.

INDUSTRIE FARMACEUTICĂ

Webinarul Concurența în sectorul farmaceutic își propune explicarea problemelor actuale în sectorul farmaceutic și a deciziilor de caz ale autorităților de concurență: Consiliul Concurenței și Comisia Europeană.

REAL-ESTATE

SEE Real Estate Awards Gala & CEO Networking Forum este singurul eveniment de acest gen care acoperă regiunea Europei de Sud-Est. Evenimentul reunește cei mai activi dezvoltatori internaționali și locali, bancheri, investitori, avocați și alți profesioniști CRE care activează în regiune.

PACKAGING

Conferința AMBALAJE 360 este unicul eveniment ce strânge laolaltă producătorii de ambalaje, producătorii de bunuri de larg consum ce utilizează ambalajele pentru a-și comercializa produsele, producătorii de etichete, colectorii și reciclatorii acestor ambalaje.

MARKETING

Expo-conferinta Marketing Waves se adresează specialiștilor de marketing, antreprenorilor și persoanelor aflate în poziții de management.

HR

Pe 5 aprilie, Evensys îi invită pe oamenii din HR, recrutare și comunicare internă la cea de-a 10-a ediție a Employer Branding Conference, care va avea loc la Radisson Blu Hotel din București.

Am identificat peste 50 de evenimente business ce au loc săptămâna viitoare și sunt publicate pe EventsOnline. Le găsești pe toate în newsletter-ul nostru dedicat, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare