EventsOnline: Evenimentele de Business ale săptămânii 13 – 19 martie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

ANTREPRENORIAT

Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu Bursa de Valori București organizează evenimentul „Antreprenoriat și finanțare pe piața de capital”, în cadrul căruia propune ca temă principală antreprenoriatul și modalitățile de finanțare ale afacerilor prin piețele de capital.

La Întâlnirea #10 Grupa Performers – BizzClubIași se anunță polemici cordiale și dezbateri cu sens vis-a-vis de ceea ce înseamnă customer care și customer experience.

Forbes Lady – Valori feminine în business îmbină utilitatea unor informații noi cu o ambianță sofisticată, discuții interesante și networking. Este evenimentul ce aduce în prim-plan micile bucurii care fac viața plină de farmec.

Antreprenori și lideri de business din toată țara se reunesc în 16 martie la Conferința Regională Romanian Business Leaders Cluj, cu tema Reziliență pentru creștere.

SOCIAL MEDIA

Pe 14 martie 2023 are loc o nouã ediție SocialPedia despre Freelancing în 2023.

MEDTECH

Romanian HealthTech Startups 2023 Overview Meetup va fi dedicat unei imagini de ansamblu asupra ecosistemului și lansării noului Romanian Healthtech Report.

CONTENT MARKETING

Content Marketing Pro este singura conferință din România de content marketing, 100% online, cu workshopuri, paneluri și masterclass-uri susținute de experți, care te ajută să-ți dezvolți aptitudini practice, pe care să le aplici imediat în munca ta de zi cu zi.

NEGOCIERE

GetLeverage In Negotiation te așteaptă să te pregătești intensiv pentru următoarea negociere în care ești implicat la cel mai avansat curs de profil din România. Învață cum să fii un negociator mai bun prin instrumentele aduse de la Program on Negotiation (Harvard Law School și Wharton).

CONSTRUCȚII

Conferința Regională “România Construiește” 2023 are loc la Timișoara pe 16 martie.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Joi, 16 martie, Energynomics organizează a 6-a conferință dedicată municipiului Timișoara, în al 7-lea an de campanie pentru “Digitalizare și Eficiență energetică” în România.

Conferința Tehnologii noi în energie are ca obiective prezentarea noilor tehnologii de producere a energiei electrice şi a performanţelor acestora.

INOVAȚIE

Inovația face diferența între lideri și manageri. Pornind de la această realitate, Biz Innovation prezintă an de an inovatorii și companiile care dictează noile reguli ale economiei.

HORECA

Brașovul va deveni, în perioada 17-19 martie 2023, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu mii de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa, la GastroPan 2023.

Are You Hospitality’s Future?  este dedicat celor care sunt interesați de a lucre în industria hotelieră și se desfășoară în această săptămână la Cluj și la București.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare