EventsOnline: Evenimentele din Educație ale săptămânii 26 iunie – 2 iulie

Distribuie

Anul școlar s-a încheiat, dar evenimentele continuă. Iată selecția noastră de oportunități de învățare pentru perioada următoare:

Cursul internațional online „10 paşi în combaterea bullyingului” este transmis pe 26 iunie din Luxemburg . Pe 29 iunie, același organizator desfășoară, de data aceasta din Bruxelles, cursul Prevenirea bullyingului prin proiecte multiculturale.

Pe 26 iunie, la Iași, este ultima întâlnire a Grupului de suport pentru gestionarea timpului și a emoțiilor, dedicat elevilor ce susțin bacalaureatul.

Asociația European Association for Social Innovation organizează în data de 𝟐𝟕 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, începând cu ora 𝟗.𝟑𝟎, conferința finală a proiectului Circular Loops.

Fundația Verita organizează marți, 27 Iunie 2023, atelierul online de învățare socială, emoțională și etică – ”Educăm Minți și Inimi”. Acest eveniment se adresează profesorilor și specialiștilor în educație și are scopul de a explora cele mai relevante concepte și practici ale programului de educație socială, emoțională și etică – SEE Learning.

Webinar-ul „Cum ne pregătim pentru evaluarea externă ARACIP”, ce va avea loc pe data de 27 iunie, este o oportunitate pentru cei în domeniu de a afla informații utile.

Cursul online despre procedurile necesare în unitățile de învățământ preuniversitar, se desfășoară pe 28 iunie sub formă de webinar, pe platforma Webex.

Școala Doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, cu susținerea Fundației Universității de Vest din Timișoara, organizează Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept, ediția a XV-a, care se va desfășura în format hibrid în data de 30 iunie 2023.

Conferința științifică cu participare internațională „Inovație și performanță în educație” va avea loc la Chișinău și online în perioada 1 – 2 iulie și are ca scop constituirea unei platforme pentru discuții la care vor participa experți naționali și internaționali din domeniul educației, reprezentanților învățământului general și superior, ai organizațiilor de cercetare, organizațiilor non-profit din domeniu, manageri ai organizațiilor educaționale, care vor prezenta și aborda noile provocări în științe ale educației.

Școala de vară pentru elevi: Istoria secolului XX în filme se adresează elevilor cu vârsta între 12 și 19 ani și se va desfășura în perioada 2 – 6 iulie la Râșnov.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare