EventsOnline: Evenimentele din Educație din perioada 27 martie – 2 aprilie

Distribuie

Vezi la ce evenimente educaționale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

Dacă ești pasionat de criminalistică, ești așteptat la Conferința Națională de Criminalistică, aflată la ediția a II-a și organizată de ELSA Timișoara, pentru a descoperi împreună procedee tactice destinate descoperirii și interpretării probelor judiciare.

ChatGPT și Coaching-ul: deblocarea noilor oportunități de dezvoltare personală este un masterclass organizat de Bucharest International School of Management pentru comunitatea BISM și invitați.

Departamentul de Studii Romanice al Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu organizează prima ediție a Colocviului Studențesc Literatura română ca literatură mondială la Sibiu, în perioada 29 martie – 1 aprilie 2023.

Ediția cu nr. 8 a MEDICS – Medical International Conference for Students, se va desfășura onsite, la București, între 30 martie și 2 aprilie.

Professional Communication and Translation Studies International Conference are loc la Timișoara, între 30 și 31 martie.

Tot în această perioadă are loc Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților și masteranzilor Facultății de Drept din București.

Ceainăria Educatoarelor este spațiul magic învăluit de arome de ceai, povești, care creează contexte de învățare și schimb de bune practici pentru cadrele didactice din învățământul preșcolar. Ediția cu nr. 5 va avea loc pe 30 martie, la sediul asociației organizatoare din Timișoara.

ElectroCamp este un training-concurs destinat elevilor de liceu interesați să descopere și să implementeze soluții pentru nevoile și provocările societății actuale în sfera ingineriei electrice. ElectroCamp este realizat de studenții ROBOTELIER cu suportul cadrelor didactice ale Facultății de Inginerie Electrică (FIE) din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN).

Facultatea de Fizică de la A la Z 2023 este o inițiativă a Asociației Studenților Fizicieni din cadrul Facultății de Fizică din București și include o serie de ateliere și cursuri care vă vor da ocazia să vedeți viața prin prisma unui student la Fizică.

Târgul InfoIT se desfășoară pentru prima data onsite, la Facultatea de Automatică și Calculatoare Iași și este un marathon în care companiile din domeniul IT prezintă studenților informații atât despre ofertele de pe piața muncii, cât și despre ultimele tehnologii utilizate în dezvoltarea produselor sau serviciilor oferite.

Peste 30 de evenimente publicate în platformă se desfășoară în săptămâna 27 martie – 2 aprilie. Iată lista lor integrală, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare