EventsOnline: Evenimentele din Sănătate din săptămâna 13 – 19 martie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes!  Am pregătit o selecție a celor mai importante:

PEDIATRIE

Conferința Pediatru.ro Craiova se adresează medicilor din județele: Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj, Mehedinți.

La webinarul PediPractic aveți ocazia să adresați direct orice întrebare colegilor și lectorilor cu practică pediatrică.

MEDICINĂ NUCLEARĂ

Congresul Balcanic de Medicină Nucleară ajunge la cea de-a 10-a ediție și va fi organizat împreună cu cel de-al V-lea Congres Român de Medicină Nucleară, în perioada 15-18 martie 2023, la București, România.

MEDICINĂ DE FAMILIE

Conferinţa Medic.ro Suceava cu tema Prevenție, abordare terapeutică și comunicare în medicina de familie se adresează medicilor din judeţele: Suceava, Botoșani, Neamț.

DIABET

Miercuri, 15 martie, specialiștii din domeniul sănătății sunt așteptați la Ora Specialistului Rodiabet. Vor discuta despre necesitatea abordării multidisciplinare a neuropatiei diabetice și rolul pe care fiecare specialitate medicală îl are în identificarea și gestionarea acestei patologii.

BOLI TROPICALE

Congresul de Boli Tropicale si Medicina Călătoriei va avea loc în format fizic în perioada 16-17 martie 2023 și este organizat științific de Societatea Română de Boli Tropicale și Medicina Călătoriei.

PNEUMOLOGIE

Conferința națională BREATHE – ”Managementul pacienților cu fibroză chistică de la copil la adult” se va derula în intervalul 16-17 martie 2023 în format exclusiv fizic la Iași.

MULTIDISCIPLINAR

În perioada 16-18 martie are loc cea de-a XVIII ediție a Manifestărilor Știinţifice și Expoziționale Medicale Maramedica 2023, organizată de către Colegiul Medicilor Maramureș.

Cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale Genetica și Oncologia – o Relație Bazată pe Dovezi va avea loc în format hibrid, la Pullman Bucharest World Trade Center și pe platforma Zoom, între 17 – 18 martie 2023.

Societatea Română de Pneumologie, alături de Societatea Română de Pediatrie, vă invită să luați parte la prima Conferință Interdisciplinară “Pneumologia de la mic la mare” ce va avea loc în perioada 17-18 martie 2023, online, pe platforma Webex Cisco.

Workshop-ul de alergii moleculare se adresează tuturor specialiștilor implicați în managementul pacientului alergic – medici din specialitatea alergologie și imunologie clinică, pneumologie, dermatologie, pediatrie, ORL, gastroenterologie, medicină de laborator, medicină de familie, interesați de această nouă abordare.

OFTALMOLOGIE

Societatea Română de Glaucom vă invită la ediția de anul acesta a Congresului Societății Române de Glaucom, ce se va desfășura exclusiv în format fizic, în perioada 16-18 martie la Hotelul Kronwell din Brașov.

PSIHOLOGIE

Serile Enayati Medical City continuă cu a IV-a ediție care va avea loc în 16 martie 2023, începând cu ora 19.00, în București, în Orașul Medical. De data aceasta, invitații noștri vor fi Sever Voinescu și Maia Morgenstern, care vor discuta despre terapiile teatrului.

Dezbaterea Consumul excesiv de ecrane la bebeluși poate cauza comportamente asemănătoare autismului? are loc pe 18 martie la București.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Conferința Imagistică, clinică, diagnostic în afecțiunile oncologice, la câine și pisică are loc în perioada 17-18 martie la Iași.

MEDICINĂ DENTARĂ

Workshop-ul Endodontie – Dentsply – 2023 se desfășoară pe 17 martie la Pitești.

Invisalign New Age Orthodontics are loc pe 18 martie la București.

Restaurări unidentare din materiale de nouă generație este un eveniment hybrid, organizat online și fizic, pe 18 martie, în Harghita.

SĂNĂTATE PUBLICĂ

Ediția de la Timișoara a Conferințelor Regionale pentru Sănătatea Comunității din 2023 se desfășoară pe 17 martie.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare