EventsOnline: Evenimentele financiare ale săptămânii 13- 19 martie

Distribuie

Vezi la ce evenimente din domeniul financiar ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

ZF Capital Markets Summit, evenimentul Ziarului Financiar dedicat în exclusivitate investițiilor pe piața de capital, ajunge în 2023 la cea de-a doua ediție, într-un an mai important ca niciodată și care va pune Bursa de Valori București la masa celor mari, acolo unde investitori de calibru cu mii de miliarde de euro pe mâna au nevoie doar de marfă și de o confirmare.

Ce pot face IMM-urile pentru a nu deveni victimele de serviciu ale crizei? Cu ce strategii și soluții pot reuși să valorifice oportunități de creștere, de internaționalizare, nu doar rețete aplicate de urgență pentru supraviețuire? Află la evenimentul Profit.ro IMM – Soluții de supraviețuire în criză și oportunități de creștere.

Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate adresează teme ca: noutăți fiscale – Ordonanța de urgență pentru modificarea Codului fiscal 16/2022, administrare fiscal, taxare individ, taxare companii, TVA.

Wall-street Financial Forum este evenimentul Wall-street.ro în care analiști economici, reprezentanți ai mediului de business și ai autorităților fac împreună o radiografie clară a economiei românești și a instrumentelor de finanțare și digitalizare disponibile în piață, la care mediul privat poate apela.

Conferința națională de insolvență: „Restructurarea și insolvența – sub semnul schimbărilor” este un eveniment tradițional care aduce în prim plan cele mai relevante subiecte din domeniul insolvenței.

Crypto Expo Bucharest este cea mai mare conferință pe teme crypto & blockchain din Europa Centrală și de Est.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare