EventsOnline: evenimentele MarComm ale săptămânii 24 – 30 aprilie

Distribuie

Perioada 24 – 30 aprilie 2023 aduce câteva evenimente interesante din domeniul MarComm. Iată la ce ai putea participa, dacă lucrezi în domeniu:

Best Marketing Conference 2023, evenimentul de referință pentru specialiștii în marketing, revine pe 24 aprilie, cu o nouă ediție cu participare în sală.
Best Marketing Conference 2023 va pune accent mai mult ca oricând pe soluții practice, idei noi și studii de caz relevante pentru oamenii de marketing din companii de toate mărimile. Vom afla ce metode au găsit specialiștii marcomm și cum s-au reinventat brandurile. Va avea loc pe 24 aprilie la Hilton Inn Bucharest Old Town.

easySales Community Meet-up, eveniment organizat cu susținerea Microsoft este dedicat comunității easySales și partenerilor și poate fi o ocazie excelentă pentru specialiștii marketing din ecommerce de a afla informații noi, de aplicat pentru creșterea brandurilor din ecommerce. Se va desfășura pe 25 aprilie în sediul Microsoft.

Vino să o cunoști pe Renate Roca-Rozenberg, Managing Partner @ PR & More, la cea de-a doua întâlnire de tip Meet The Specialists din cadrul Dynamic Event Academy for Students – Ediția 2023. pe 25 aprilie, la Cluj.

@speranta.stie, adică Speranța Șpac Talabă, Social Media Marketing & Branding Consultant, SMM Director al turneelor de tenis BCR Iași Open și Concord Iași Open, cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, va explica pe 26 aprilie, la Iași, Cum să vinzi pe Instagram în 2023?.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.