EventsOnline: evenimentele medicale ale săptămânii 27 martie – 2 aprilie

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

SPITALE PUBLICE

Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iași se desfășoara în perioada 30 martie – 1 aprilie și au ca temă Paradigme ȋn recuperarea medicală: de la consens la contradicții.

DIABET și OBEZITATE

Abordări Transdisciplinare în Managementul Diabetului Zaharat se desfășoară online, pe 27 martie și este deschis exclusiv exclusiv profesioniștilor din domeniul medical, sub coordonearea prof. dr. Bogdan Timar.

Ora Pacientului Rodiabet din această lună are ca temă Diabet și Complicațiile Renale: Nefropatia Diabetică și se va desfășura online, pe 29 martie.

Cea de-a șaptea ediție a manifestării Dialogurile Obezității se va desfășura online, pe 28 martie.

PNEUMOLOGIE

Pe 27 martie se desfășoară webinarul Perspective inovative în managementul pacienților cu complicații pulmonare, sub coordonarea Prof. Dr. Florin Dumitru Mihălțan.

PEDIATRIE

În cadrul simpozionului Sistemul imunitar la copii – Rol esențial în profilaxia infecțiilor virale recurente se va discuta despre importanța sistemului imunitar la copii în prevenirea infecțiilor virale recurente și se va acorda acorda o atenție deosebită profilaxiei infecțiilor de tract respirator, sub coordonarea prof.dr. Anca Coliță.

Pacientul pediatric este abordat și în webinarul Importanța fitoterapiilor în prevenția infecțiilor respiratorii din 28 martie.

Conferința Pediatru.ro Cluj-Napoca se adresează medicilor din județele: Cluj, Alba, Sălaj și are loc în perioada 29 – 30 martie.

ONCOLOGIE

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România vă invită să participați la Conferința: Actualități în sfera cancerelor ginecologice, care se va desfășura exclusiv on-line în data de 28 martie.

STUDENȚI

Ediția cu nr. 8 a MEDICS – Medical International Conference for Students, se va desfășura onsite, la București, între 30 martie și 2 aprilie.

RADIOLOGIE

Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR), în parteneriat cu Academia de Știinte Medicale și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, are deosebita plăcere de a anunţa organizarea celui de-al doilea Simpozion Regional Multidisciplinar de Tehnici Minim Invazive, în format hibrid: fizic la Iaşi şi online, în perioada 30 martie -1 aprilie 2023!

MEDICINĂ INTERNĂ

Congresul Național de Medicină Internă se va desfășura la Călimănești-Căciulata prin integrarea de simpozioane (manifestări de 90 minute), mese rotunde (60 minute), conferințe (20 minute), lucrări originale și prezentări de caz.

MEDICI DE FAMILIE

În perioada 30 – 31 Martie, are loc conferința Medic.ro Oradea, nelipsită din peisajul manifestărilor științifice de renume adresate medicilor de familie și nu numai. Conferința se va desfășura în format hibrid.

GINECOLOGIE

Controverse în Obstetrică Ginecologie, ediția a III-a, se va desfășura pe 30 martie, online, sub coordonarea prof. dr. Mircea Onofriescu.

Cursul Avansat de Ultrasonografie in OB/GIN 2023 va include sesiuni practice, ghidate de unii dintre cei mai buni ecografisti: Prof. Dr. Marcin Wiechec, Dr. Razvan Stanca, Dr. Liana Ples si Conf. Dr. Stefania Tudorache pentru a va perfectiona abilitatile de scanare.

MEDICINĂ DENTARĂ

Lector psiholog Bianca Radu își propune să împărtășească medicilor cât mai multe din cunoștințele sale de hipnoză medicală aplicată în stomatologie, cu scopul de a acomoda mai bine pacienții anxioși, traumatizați sau cu diferite probleme de sănătate ce nu le permit tratamentul sub anestezie, în cadrul evenimentului Hipnoză conversațională pentru medicii dentiști de la Dent Estet Sibiu.

NEUROȘTIINȚĂ

„Întâlnirea regională Europa de Est EFNR/WFNR în legătură cu Conferința de neuroștiință clinică Bistrița”, 31 martie-1 aprilie 2023, desfășurată la Bistrița, este o conferință regională axată pe potențialele dezvoltări ale neuroreabilitării în Europa de Est.

MEDICINĂ VETERINARĂ

“Let’s be CPReady” este numele celei de-a 8-a ediții a congresului RoVECCS. Tema acestui congres are ca scop principal dobândirea de cunoștințe și abilități practice în resuscitarea cardio-pulmonară (RCP).

Peste 30 de evenimente publicate în platformă se desfășoară în săptămâna 27 martie – 2 aprilie. Iată lista lor integrală, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare