EventsOnline: evenimentele medicale ale săptămânii 3 – 9 aprilie

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

INDUSTRIA FARMACEUTICĂ

Concurența în domeniul farmaceutic este tema webinarului din 4 aprilie ce are ca scop explicarea problemelor actuale în sectorul farmaceutic și a deciziilor de caz ale autorităților de concurență: Consiliul Concurenței și Comisia Europeană.

PEDIATRIE

Conferința Națională de Pediatrie, ediția 2023, se va desfășura în perioada 5-8 aprilie. Ca la fiecare ediție, conferința aduce la zi informațiile din pediatria contemporană, fiind prilejul ideal de întâlnire științifică a pediatrilor din România.

MEDICINĂ DE FAMILIE

În perioada 5-6 Aprilie, medicii de familie din județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Giurgiu sunt așteptați la conferința Medic.ro Târgoviște, manifestare desfășurată online.

INTERDISCIPLINAR

Ediția din acest an a Craiova Connects este programată în perioada 6-9 aprilie 2023 și se construiește în jurul specialităților: gastroenterologie, obstretică-ginecologie, diabet – boli de nutriție.

MEDICINĂ DENTARĂ

Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici, DENTis, este pregătit pentru a 23-a ediție, în perioada 6 – 8 aprilie, la Cluj.

NEUROȘTIINȚE

Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare”, ediția a IV-a, este unul dintre cele mai importante evenimente medicale din România dedicat neurologiei, tulburărilor de mișcare și tratamentului pacienților cu Boala Parkinson. Se va desfășura în perioada 6 – 8 aprilie, la Iași.

MICROBIOLOGIE

Societatea Română de Microbiologie vă invită să participați la cea de-a XI-a ediție a Conferinței Naționale RoVaccin, care va avea loc în perioada 7 -8 aprilie 2023.

CARDIOLOGIE

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” vă invită să participați la Zilele Institutului “Prof. Dr. C.C. Iliescu”, ce va avea loc în format fizic, la Institutul Clinic Fundeni, în perioada 7-8 aprilie 2023.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate de săptămâna viitoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.