EventsOnline: Evenimentele pe teme de Diabet din perioada următoare

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi în această primăvară, pe teme din sfera diabetului.

Atelierele de neuropatie diabetică și picior diabetic sunt o serie de sesiuni practice organizate local, axate pe una dintre temele cheie ale momentului: „Neuropatia Diabetică și Piciorul Diabetic”. Se vor desfășura pe 31 martie la Constanța, pe 21 aprilie la Râmnicu Vâlcea, pe 28 aprilie la Oradea, pe 13 mai la Târgu Jiu și la Arad pe 25 mai.

Craiova Connects 2023 este programată în perioada 6-9 aprilie 2023 și este construită în jurul specialităților: gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, diabet – boli de nutriție.

Al 11-lea simpozion internațional DIP despre diabet, hipertensiune arterială, sindrom metabolic și sarcină: abordări inovatoare în sănătatea descendenților mamei are ca focus sănătatea mamei și are loc în luna mai în Salonic.

Al 4-lea Summit Global pentru Diabet și Endocrinologie, care va avea loc la Madrid, Spania, în perioada 15-16 mai 2023, are ca temă „Progrese și evoluții recente în diabet și endocrinologie”.

Al 49-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice se va desfășura în perioada 21 – 24 mai la Poiana Brașov.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare