EventsOnline: Evenimentele săptămânii 16 – 22 ianuarie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

MEDIU

Gala Green Report – eveniment organizat de British Romanian Chamber of Commerce, acordă cele mai prestigioase soluții de mediu, pentru cele mai performante soluții locale.

FISCALITATE

Retrospective și perspective fiscale: 2022 vs. 2023 – urmărește reglementările și practicile autorităților și pe cele ale instanțelor din anul 2022 și atrage atenția asupra dificultăților pe care le aduce anul 2023.

TECH & START-UPS

Let’s Talk Tech & Start-ups Cluj un eveniment de networking și schimb de idei pentru antreprenori.

SĂNĂTATE

Actualități în tratamentul chirurgical al patologiei maligne a căilor biliare – un webinar al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic.

EDUCAȚIE

Ceainăria Educatoarelor –  Liuba Serariu, profesoară pentru învățământul primar la școala Waldorf din Timișoara, va povesti despre ciclul sărbătorilor anuale din cadrul grădinițelor și școlilor Waldorf.

ARHITECTURĂ

École des Beaux Arts la Expohub O.A.R. București – săptămâna aceasta va avea loc vernisajul expoziției de planșe premiate și medaliate în perioada 1907-1911.

RESURSE UMANE/CARIERĂ

Atelier de carieră cu Andra Pintican – Andra vine în Timișoara să te ajute să reușești tot ce îți propui în carieră.


EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare