EventsOnline: Evenimentele săptămânii 20 – 26 martie din Educație

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

ELSA Timișoara, prin intermediul departamentului Professional Development adresează o adevărată oportunitate studenților de la drept din anii I, II, III și IV, organizând mult așteptatul eveniment Postuniversitaria.

Vrei să pleci în străinătate cu o mobilitate UNITA, dar încă nu ești sigur unde? Vino la UNITA DAYS și cunoaște reprezentanți ai universităților din Portugalia, Franța, Italia și Spania.
Ai trei zile în care poți descoperi oportunitățile și avantajele unei experiențe UNITA, la Universitatea de Vest din Timișoara.

De Ziua Internațională a Artei Povestirii, te invităm să participi la Simpozionul național cu participare internațională “Arta povestirii, metodă interactivă în Arta educației”. Are loc luni și marți, 20 și 21 martie, atât față în față (la Universitatea de Vest din Timișoara), cât și online.

Echipa Cercului Studențesc de Genetică Clinică vă invită la prima ședință a acestui semestru, pe 20 Martie, de la ora 18:30, la The Coffee Factory, la Cluj.

The International University Fair – The 30th edition is going to be amazing! – ediția de Timișoara, se desfășoară pe 21 martie la CRAFT – Centrul Regional de Afaceri Timișoara, iar cea de Iași, pe 23 martie la Palas Congress Hall.

Departamentul de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor al FEEA Iași organizează o întâlnire având ca temă „Pregătirea doctoranzilor în domeniile Managementului și Marketingului”. 

Tot la Timișoara, UVT organizează conferința „Știință, îndemânare și determinare în alpinismul de performanță” cu invitatul special Horia Colibășanu, unul dintre cei mai buni alpiniști ai României!

La întâlnirea Limitele sănătoase în rolul de profesor se va discuta despre setarea limitelor într-un mod sănătos în rolul de profesor împreună cu psihoterapeut Ema Jaga.

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic MAVIS din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași organizează Conferința națională cu tema ”Cyber Security și Inteligența artificială în medicină. Oportunități și riscuri într-o lume digitalizată”.

#FutureSummit își lărgește orizonturile! Conversațiile despre viitorul muncii și al competențelor, sustenabilitate și noile tehnologii ajung în mai multe orașe ale țării, iar prima oprire este la Timișoara, pe 23 martie.

Elevii din școlile gimnaziale din Bucuresti și Ilfov participă la competiția Art & Science & Tech Fair pe 24 martie.

Cercul Studențesc de Fiziologie Cluj-Napoca organizează PHYSQUIZ, quiz din vasta lume a fiziologiei, unde cele mai tari echipe a câte 3 membri vor concura pentru a escalada unda R.

Peste 20 de evenimente publicate în platformă se desfășoară în săptămâna 20- 26 martie. Iată lista lor integrală, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare