EventsOnline: Evenimentele Săptămânii 20 – 26 martie din Sănătate

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi în săptămâna 23 – 26 martie, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

MEDICINĂ DE FAMILIE

Marți, 21 martie are loc Sesiunea Grupurilor de Lucru SNMF Ginecologie și sănătatea reproducerii / Sănătatea copilului.

Conferința de Medicina Familiei cu participare internațională – “Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare” se desfășoară între 22 și 25 martie la București.

Ne reîntâlnim la webinarul Best OF – Urgențe reale și aparente. Spitalul în loc de cabinet și de farmacie?! Pentru medici, farmaciști, asistenți pentru o nouă serie de soluții necesare pentru o desfășurare ”lină”, eficientă, cu rezultate, miercuri și joi – 22-23 martie.

COMUNICARE MEDICALĂ

MEDI-COM Forum. Comunicare medicală pentru prevenție și promovarea sănătății este un eveniment menit să atragă atenția asupra rolului comunicării din domeniul sănătății (healthcare communication) și a unor modele de bună practică naționale și internaționale pentru sănătatea publică și comunicarea medic-pacient.

CHIRURGIE

Societatea Studenţească de Chirurgie din România, filiala Cluj, organizează o nouă Sesiune de Comunicări Ştiinţifice cu tema Managementul chirurgical al pacientului cu cancer mamar pe 21 martie.

Școala de la Bușteni a Rezidenților și Tinerilor Specialiști în Chirurgie Plastică Estetică si Microchirurgie Reconstructivă are ca temă Focus intervenții în chirurgia plastică – estetică și se desfășoară între 23 și 25 martie.

Surgical knots and sutures hands-on workshop – English Edition este un hands-on dedicate studenților pasionați de chirurgie.

NUTRIȚIE

RO.aliment vă invită cu drag să participați la ediția a 5-a a Conferinței Internaționale Maratonul NNS – Nutriție. Nutrienți. Sănătate, care va avea loc în perioada 23-24 martie 2023 la București sau la Cluj.

TERAPIA DURERII

Asociația Română de Anestezie Regională și Terapia Durerii organizează Congresul Național în perioada 23 – 26 martie la Cluj.

MULTIDISCIPLINAR

În perioada 23-24 martie 2023 va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei “Mituri şi adevăruri despre siguranţa traiului modern”, online, realizată sub egida Secției de Toxicologie (afiliate la EUROTOX) a Societății de Științe Farmaceutice.

Conferința Regională pentru Sănătatea Comunității – ediția de Cluj reunește decidenți și lideri de opinie din sănătate, manageri de spitale, coordonatori ai specialităților medicale, finanțatori publici și investitori privați, companii cu soluții pentru sănătate, pe 23 martie.

CARDIOLOGIE

Webinarul Magneziul în prevenția și tratamentul bolilor cardiovasculare va avea loc în data de 23 martie și va aborda aborda tematici utile și valoroase pentru practica actuală.

Societatea Română de Cardiologie organizează cursul ”Cardiologia – o privire dincolo de ghidurile de practică clinică”, pe data de 24 Martie 2023, la Hotel Capital Plaza, București.

Grupul de Lucru de Ecocardiografie și alte Metode Imagistice al Societății Române de Cardiologie organizează cursul Imagistica Multimodală în Bolile Cardiovasculare, care se va desfășura în data de 25 martie 2023, la Iași.

ANTREPRENORIAT MEDICAL

Advanced Startup Seminar se adresează managerilor de cabinete / clinici stomatologice,
dar și medicilor antreprenori care doresc să se dezvolte și să își optimizeze activitatea.

MEDICINĂ DENTARĂ

HTP Medical Academy împreună cu Universitatea din Genova organizează cursul Laser use for a success practice susținut de Prof. A.C. Francesco Maria Manconi, pe 24-25 martie 2023 în București.

Workshop-ul Tehnici Restaurare – Dentsply – 2023, desfășurat pe 24 martie la Buzău, va fi structurat astfel: obiective generale de urmarit in stomatologia restaurativa, dificultati si erori frecvente, materiale dentare necesare, tehnici de aplicare iar la final vor fi abordate cazuri clinice.

Pe 24 martie are loc evenimentul de lansare a laserului eCO2 Light, dedicat medicilor stomatologi.

From diagnosis to restoration este un program teoretic și practic în protetica avansată folosind condilografie, cu prof. Ulrich Wegmann, de la Universitatea din Bonn, în colaborare cu dr. Andi Dragus. Primul modul se desfășoară între 25 și 26 martie, la București.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Modulul Junior vet Chirurgie al Școlii Junior Vet este special croit pentru nevoile studenților de la MV anul VI, absolvenților și tinerilor veterinari, cu scopul inițierii pe drumul chirurgiei sub supervizare atentă.

KINETOTERAPIE

Cursul MTSR în deficiențe cervicale vă învață tot ce trebuie să știți, de la metode de diagnosticare a patologiilor cervicale până la protocoale de recuperare benefice, corecte și bine sistematizate.

Terapia Humantecar este acum disponibilă în România și are o sesiune de prezentare pe 25 martie la București.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare