EventsOnline: Evenimentele Săptămânii 6 – 12 martie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

FEMEIA ÎN AFACERI

Săptămâna aceasta este dedicată femeii, astfel că sunt multe evenimente și întâlniri pe tema antreprenoriatului și managementul feminim. Amintim doar câteva:

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF desfășoară cea de-a cincea ediție a Galei WOMEN IN ECONOMY – DAY BY DAY HEROES pe 6 martie la Ateneul Român.

Conferințele „Barometrul e-Commerce”, organizate de Profit.ro în parteneriat cu DPD România, oferă prilejul unor discuții valoroase despre comerțul online din România și din Europa, la care participă unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Seria „De ce iubim femeile” își propune să ofere informații relevante despre comerțul electronic într-un an 2022 marcat de război, criză energetică și inflație și despre tendințele anului 2023.

Extraordinary Women 2023 celebrează antreprenoriatul feminine și include un line-up de speakeri – femei model, iconice pentru domeniul lor.

Women in Data Science este dedicată femeilor – oameni de știință și are loc chiar pe 8 martie la sediul Academiei de Studii Economice.

Conferința 10 femei de 10 își propune să creeze, la Cluj, bazele unei comunități locale de femei antreprenor sau care își doresc să facă pasul în antreprenoriat.

HORECA

Trends HRB continuă misiunea de a susține și promova industria ospitalității din România organizând, pe data de 6 martie 2023 la Le Chateau – București, cea de-a cincea ediție a Galei Top 50 Hoteluri de Business, eveniment ce recunoaște și premiază excelența din acest domeniu.

IT

Meet the Companies reprezintă un târg de job-uri prin prisma căruia vei putea lua contact cu reprezentanți ai celor mai de succes companii din domeniul IT.

La Cluj, un eveniment similar, CariereÎnIT 2023, este dedicat celor care își caută o poziție în IT.

LSAC București dă startul în această primăvară ediției cu numărul 16 a Târgului IT&C, unul dintre cele mai mari evenimente din România axate pe oportunitățile de angajare în domeniul tehnologiei, constituind primul pas în procesul de recrutare.

CIO Talks abordează inteligența artificială și modul în care aceasta va transforma companiile.

START-UP-URI

How to survive 2023 as a Start-up își propune să arate liderilor de start-up timișoreni cum să facă față provocărilor din acest an.

AGRICULTURĂ

Ziarul Financiar și Banca Transilvania dezbat la ediția de Timișoara a seriei “Conferinţa România irigabilă” teme relevante pentru domeniul irigațiilor.

FINANCIAR/HR

Seminarul Național de ReviSal este transmis live, pe 7 martie, și prezintă noutățile din domeniu.

MARKETING

Cum să induci magnetism brandului, de unde te poţi inspira în acest sens, ce trebuie să afli, ce e bine să faci şi ce e bine să eviţi să faci – iată ce vor putea afla participanții la ediţia 2023 a Congresului de Trade Marketing.

DIABET

Cea de-a noua ediție a INTERDIAB, conferință internațională axată pe managementul interdisciplinar al diabetului zaharat și al complicațiilor sale, se desfășoară în perioada 9 – 11 martie, la București.

Webinar-ul cu tema O nouă descoperire în managementul retinopatiei diabetice este coordonat științific de conf. dr. Florian Baltă și are loc pe data de 6 martie.

STUDENȚI LA FARMACIE

FASFR – Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România anunță desfășurarea celui mai îndrăgit proiect de schimb studențesc ”InterFarma”, în perioada 6-12 martie 2023.

GASTROENTEROLOGIE

The Romanian-Italian Gastroenterology Meeting se desfășoară la Cluj și își propune să fie o dezbatere de înaltă ținută științifică, cu invitați din țară și din străinătate.

MEDICINĂ DE FAMILIE

Congresul Asociației Române de Educație Pediatrică în Medicina de Familie se desfășoară la Poiana Brașov, în perioada 9- 12 martie.

Conferința Medic.ro Râmnicu Vâlcea este nelipsită din peisajul manifestărilor științifice de renume adresate medicilor de familie și nu numai și va avea loc în format online.

Pacientul MF de la naștere la senectute este o inițiativă a Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov în cadrul căreia sunt prezentate o serie de probleme de real interes pentru practica medicului de familie.

MEDICINĂ DENTARĂ

Full Circle este un curs de Reabilitare Orală Completă la finalul căruia deciziile terapeutice vor fi luate ușor și logic, tehnicile de tratament vor fi clare, rezultatele vor deveni predictibile și, bineînțeles, confortul operator va crește.

H2 – Estetică și fațetări București#1 este un curs theoretic și hands-on organizat pe 10 martie la București.

DERMATOLOGIE

Prima ediție a Conferinței Naționale multidisciplinare “Pielea ca un continuum. De la frumusețe la patologie” se va desfășura online în data de 11 martie 2023.

CARDIOLOGIE

Cursul Complicații în Cardiologia Intervențională va prezenta cazuri complexe, spectaculoase, unele cu complicații nedorite, comentate de operatori cu experiență, având scopul ca de a învăța din experiența altora, de a anticipa eventualele complicații și mai ales de a le trata optim.

PREVENȚIE

Pe 10-11 martie partiicpați la cea de a IV-a ediție a Conferinței Prevenționiștilor să găsiți răspunsuri cu aplicabilitate în practică la întrebări precum: ce servicii de prevenție asigură statul?, care sunt fondurile alocate prevenției?, cine face prevenție în România? cum “se văd” între ei specialiștii care fac prevenție?

ULTRASONOGRAFIE

Cursul de Ultrasonografie Medicină Generală și Radiologie 2023 include sesiuni ghidate de Prof. Dr. Fabrizio Calliada, Prof. Dr. Dan Stănescu, Dr. Victor Cauni, Dr. Dana Nedelcu și Dr. Iulia Chiriac.

CHIRURGIE HEPATO-BILIARO-PANCREATICĂ

EUS guided pancreatic tumor ablation este următoarea activitate a Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic și se desfășoară online și onsite, la Craiova.

RADIOGRAFIA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE

Cea de-a șasea ediție a conferinței Future Healthcare își propune să evidențieze importanța noilor tehnologii în sistemul medical de sănătate și felul în care acesta poate fi îmbunătățit prin inovație.

FARMACIȘTI

Conferința Farmacist.ro – Transilvania cu tema Actualități în farmacologie și farmacoterapie se desfășoară online, în perioada 9 – 10 martie.

ATI

Simpozionul de Ventilație Mecanică – SVM 2023, un moment important în cursul procesului de educație medicală pentru comunitatea specialiștilor în ATI, se va desfășura în perioada 09 – 12 martie la World Trade Center, București.

MEDICINĂ INTERNĂ

SYNTHESIS 2023 – Școala de Medicină Internă are loc la Iași și online, în perioada 9 – 10 martie.

ANTREPRENORIAT ÎN EDUCAȚIE

Ai o idee cool de proiect pe care vrei să o implementezi? Sau vrei sa îți îmbunătățești CV-ul cu un proiect fondat de tine? Participă la evenimentul “One Day at the Uni” realizat de BISM și Think Up pe data de 11 martie.

TeamUp4Change este o platformă gratuită, dezvoltată de Liderii de Mâine București, care îți pune la dispoziție instrumentele și cadrul în care ideea ta de a schimba ceva în universitate/liceu să treacă de la stadiul de proiect la realitate. Start-ul programului este pe 11 martie.

DEZVOLTARE PERSONALĂ

Community Masterclass: Mastering Relationships este o întâlnire unde vei explora sabotorii interiori care te pot deturna, având un impact negativ asupra relațiilor tale cu ceilalți și vei învăța cum să treci peste aceste obstacole.

ERASMUS

Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș organizează Sesiunea ERASMUS+ Day pe data de 10 martie.

ATELIERE PENTRU COPII

Zilele Porților deschise EDU+School include ateliere și activități gratuite pentru copii, adolescenți și adulți, în perioada 11-12 martie.

EDUCAȚIE TIMPURIE

În Masterclass-ul Educație Timpurie, Fundație pentru Viitor 4 specialiști în educație timpurie, cu peste 15 ani de experiență, vor aduce claritate asupra complexității resurselor, limbajului, mediului, tehnicilor pe care le folosim și asupra potențialului său ca instrument puternic de învățare, în lucrul cu vârsta 1-6 ani.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare