EventsOnline: EvenimenteleSăptămânii 27 februarie – 5 martie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

SMART CITIES

Energynomics vă propune întâlnirea Orașe inteligente în care să descoperim cele mai noi oportunități de a aplica în România soluții inteligente la problemele presante din mediul urban. Pe 28 februarie, la București.

HORECA/PRODUCĂTORI

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală cu tema Sistemul de Garanție – Returnare, bilanț de etapă, ce va avea loc marți, 28 februarie, online.

ANTREPRENORIAT ÎN STOMATOLOGIE

FEMEI ÎN AFACERI vă invită pe 28 februarie la o nouă ediție a evenimentului Meet the WOMAN!, având-o ca invitată pe Dr. Anca Vereanu, Medic primar stomatologie generală și owner Clinica Dr. Vereanu.

PARTENERI EXTERNI

AmCham organizează o misiune de afaceri și o prezentare a SelectUSA Investment Summit la Oradea, pe 27 și 28 februarie.

AGRICULTURĂ

New Agro 2023 va reuni antreprenori și experți în agricultură cu scopul de a împărtăși și globaliza cunoștințele despre tendințele și evoluțiile recente și tehnicile inovatoare din industrie.

România irigabilă este o inițiativă Ziarul Financiar, care îşi propune să organizeze o serie de conferinţe în zonele agricole puternice, la care să pună pe masa discuţiilor subiectele la zi din agrobusiness, cum sunt irigaţiile, schimbările climatice sau rotaţia culturilor.

COACHING

Future of Organizations este tema celei mai mari conferințe de coaching și leadership din Europa de Sud-Est, care are loc la București, între 1 și 2 martie.

IT

GlobalLogic Online TechTalks este un eveniment dedicat experților IT și atinge topicuri ca NET, Test Automation, Embedded (Autosar), JavaScript și DevOps.

LIMITL3SS este prima ediție a IT Summit of Transilvania în Tg. Mureș, pe 4 martie.

MANAGEMENT

Thomas în Practică – Experiența Managerului este un masterclass pentru aprofundarea instrumentelor psihometrice în cadrul organizațiilor și se desfășoară online, pe 2 martie.

HR

Aflați informatii complete și explicații profesioniste privind cele mai recente schimbări în legislația muncii, participând la Seminarul Național de Legislația Muncii, pe 28 februarie, la București.

RETAIL

SustainAbility este locul în care poți vedea poziționarea producătorilor în contextul actual, demersurile făcute de către retaileri în zona de sustenabilitate, soluțiile și inovațiile care, în final, să îți ofere o imagine completă asupra industriei.

FINANȚARE

Goodwill Consulting, împreună cu Network One Distribution și Top Serv Consult vor susține o conferință în Toplița pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.

FREELANCERI

Ești freelancer? Adrian și Ioana de la A&I Consulting te așteaptă pe 28 februarie la Cluj și vor povesti cum stă treaba cu PFA-urile, SRL-urile, ce să alegi și cum să nu platești taxe la stat mai mult decât este nevoie.

NETWORKING

Petroleum Club organizează o întâlnire pentru membri pe 28 februarie la București.

TURISM

Conferința Ospitalității are loc pe 2 martie 2023, este un eveniment de o zi ce va fi susținut în sala mare de sedințe a Camerei de Comerț a Județului Hunedoara.

INVESTIȚII

Alăturați-vă Microsoft și InnovX-BCR la evenimentul Investors Bootcamp din 2 martie și aflați cum să deveniți un pionier în lumea inovației deschise și a capitalului de risc în România și în regiunea Europei Centrale și de Est.

Masterclass-ul Starea economiei și gestionarea investițiilor, susținut de Florin Ilie va discuta despre ce urmează în economie și pe piețele financiare și cum să gestionăm investițiile.

IMOBILIARE

Real Estate & Construction Forum 2023 dezbate, împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din industrie, situația actuală a pieței de real estate.

VINURI

RO Wine – International Wine Festival of Romania, singurul festival dedicat vinurilor premium şi superpremium revine la Cluj, în perioada 4-5 martie, locul în care antreprenorii HoReCa şi profesioniştii din domeniu, dar şi iubitorii şi colecţionarii de vin pot interacţiona direct cu proprietarii cramelor participante.

ALZHEIMER

Conferința Națională de Alzheimer revine în 2023 în format fizic, concentrată atât atât pe programe educaționale, cât și pe dezbateri în cadrul sesiunilor plenare, simpozioanelor, workshopurilor și sesiunilor de postere.

CONSULTANȚI ÎN LACTAȚIE

Cu ocazia Zilei Internaționale a Consultantului în Lactație Certificat International, Asociația Consultanților în Lactație din Romania invită laolaltă IBCLC, medici, moașe, asistente și, în general, orice specialist implicat în îngrijirea perinatală, la un eveniment unic menit să clarifice rolul consultantului în lactație în echipa medicala.

STRES LA ELEVI

Webinarul Managementul stresului la elevi face parte din cadrul cursului „Intervenții psihologice în școală” – un curs de 75 activități, grupate în 8 module, organizat cu scopul dezvoltării competenților profesionale ale psihologului școlar.

OBEZITATE

Asociația medicală de prevenție prin stil de viață organizează, cea de-a 5-a ediție a evenimentului Dialogurile Obezității, pe 2 martie 2023, în format hibrid.

CHIRURGIE BILIARĂ

Webinarul Tratamentul chirurgical în tumorile Klatskin este organizat de Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică pe data de 2 martie, online.

CHIRURGIE OFTALMOLOGICĂ

Wetlab PHACO – Chirurgie Oftalmologica – Transplant cornee este destinat în principal studenților care vor să afle mai multe din tainele chirurgie oftalmologice și se desfășoară fizic, pe 3 martie, în București.

ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologia, de la teorie la practică aduce cazuri practice din tematica endocrinologiei și a specialităților conexe, într-o prezentare dinamică și interactivă, pornind de la experiența clinică a unor experți în domeniu.

O.R.L.

Cea de-a 15-a ediție a Forum ORL are ca temă „ Ear and hearing care for all!” și va evidenția importanța integrării îngrijirii urechii și a auzului în practica clinică a medicilor ORL, dar și de alte specialități.

MEDICINĂ DENTARĂ

Dr. Arnaldo Castellucci, unul dintre cei mai respectați lectori din întreaga lume, susține la București, un masterclass de endodonție și o conferință pe endodonție pe 4, respectiv 5 martie.

Dr. Alexandru Popescu susține un workshop de endodonție la Bistrița, prezentând inovațiile privind sistemul Protaper Ultimate.

EDUCAȚIE

World Education Fair înseamnă totul despre educația în străinătate. În această săptămână se organizează edițiile de la Galați, București și Cluj.

Connect the eHealth Community este conferința finală de prezentare a proiectului cu același nume, organizată de echipa Faculttății de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj și dedicată profesioniștilor și studenților din domeniile medical, științe sociale și IT.

De profesie chirurg, dr. Florin Chirculescu, unul dintre cei mai importanți scriitori români contemporani, este protagonistul unei noi conferințe din seria manifestărilor culturale „Grigore T. Popa” organizată de UMF Iași. Conferința, intitulată „Eminescu, o anamneză; Emin, o prognoză”, este urmată de lansarea romanului „Solomonarul”.

Webinarul Managementul stresului la elevi face parte din cadrul cursului „Intervenții psihologice în școală” – un curs de 75 activități, grupate în 8 module, organizat cu scopul dezvoltării competenților profesionale ale psihologului școlar.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare