EventsOnline: Piața globală a evenimentelor online, aproape 600 miliarde dolari în 2028

Distribuie

Estimările arată că piața globaă a evenimentelor online va ajunge de la 113 miliarde USD, în 2021, la 592 miliarde USD, în 2028.

Piața evenimentelor business și profesionale este în expansiune puternică și în România. De aceea am dezvoltat platforma de informații despre evenimente, EventsOnline.

EventsOnline promovează evenimentele, organizatorii, locațiile relevante, sau furnizorii de servicii pentru evenimente. Pe EventsOnline sunt procesate acum peste 8.000 de evenimente și numărul lor crește continuu.

***

Abonează-te gratuit la  newsletter-ul EventsOnlineaici, și vezi cele mai importante informații, sfaturi și noutăți din industria evenimentelor!

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Activități similare