EventsOnline.ro: Evenimente business din săptămâna 29 mai – 4 iunie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

ECOMMERCE

Level Up in eCommerce este un eveniment online pentru comunitatea de eCommerce, realizat de echipa Gomag & partenerii.

ANTREPRENORI

Participă la trainingul Rapoarte specifice și impozitarea Rezidenților Parcului IT în data de 29 mai și vei primi răspunsuri profesioniste de la experți în domeniu.

Camera de Comerț Bilaterală România – Ucraina organizează sub auspiciile Ambasadei Ucrainei la București, Forumul Rebuilding Ukraine, ce va avea loc în data de 30 mai, la Palatul Parlamentului din București.

Rising Cities. Smart Future evidențiază tipul de investiții și acțiuni care sunt necesare pentru a moderniza orașele României, trecând la o economie curată, circulară, stimulând utilizarea eficientă a resurselor în zonele urbane pe termen lung.

Pe 31 mai se desfășoară, la Iași, întâlnirea comunității Mamprenoare, un Business Hub & Accelerator înființat la Cluj-Napoca în urma cu 6 ani cu scopul de a sprijini antreprenoriatul feminin la nivel local, dar și national.

ITC

ZF Cybersecurity Trends 2023: De câte soluţii de apărare cibernetică are nevoie o companie şi cine ar trebui să le “dirijeze”? se desfășoară pe 29 mai, la București.

Cea de-a 11-a ediție a programului Innovation Labs, unde se vor decide câștigătorii cohortei 2023, are loc pe 29 mai la sediul Universității Politehnice.

From tech outsourcing to tech invest: A journey of Innovation and Success este tema următoarei ediții periodice a Founders Club din Iași.

MARKETING

Future Trends Festival este primul festival care ia pulsul tendințelor și aduce în prim-plan tot ce este nou, inovator și de impact în viitor.

În cadrul evenimentului Business Data Controlling vei primi toate informațiile de care ai nevoie ca să poți controla în timp real tot ceea ce se întâmplă în departamentele tale de vânzări și marketing.

Brand Minds, unul dintre evenimentele anului în domeniu, are loc la București în perioada 2 – 3 iunie.

ENERGIE

Casa Verde sau Drumul de la Consumator la Prosumator este tema viitoarei dezbateri digitale a CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, pe 29 mai.

FINANCIAR

Conferința EU FUNDS Profit.ro – Finanțăm digitalizarea României dezbate la Brașov totul despre finanțările europene și digitalizare.

COMERȚ

Participă la webinarul Cum să îți pregătești magazinul pentru implementarea SGR și află responsabilitățile și oportunitățile aduse de viitoarea implementare a SGR. pentru comercianți.

HR

Transformarea și proiectele transformative ce au în centru tehnologia vor fi parte din studiile de caz din următoarea ediție a conferinței Fast Forward, Organizația Viitorului – The truth behind the Digital & Hybrid Transformation.

AUTO

TIMIȘOARA AUTO EXPO este cel mai mare târg de autovehicule noi din vestul României. Reprezentanții producătorilor auto vor întâmpina pe cei interesați, în perioada 3 – 5 iunie, cu informații despre noile modele, inovații și oferte atractive.

Găsești toate evenimentele business din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare