EventsOnline.ro: evenimente business în perioada 10 – 16 iulie

Distribuie

Antreprenorii, dar și specialiștii din domenii diverse pot participa la mai multe evenimente interesante săptămâna viitoare. Iată selecția EventsOnline.ro:

Cea de-a 17-a editie a Scolii de Vara HR Club Next Generation va avea loc in perioada 10 – 21 iulie 2023 si este dedicata studentilor in an terminal si masteranzilor, pasionati de resurse umane.

Comunitatea Haute Culture își dă întâlnire pentru două zile, pe 10 și 11 iulie, în București, pentru un eveniment emblematic despre valorile și principiile care ne modelează viața . Ladies Of Haute Culture propune întâlnirea cu oameni care să inspire și să ne conecteze prin (super)puterea autenticității. Prin prisma conținutului, Ladies Of Haute Culture se adresează atât femeilor cât și bărbaților care se regăsesc în valorile propuse de Haute Culture, revista premium lansată de Biz aproape de finalul anului trecut.

Forbes România organizează seria de evenimente online de business FORBES FORWARD unde reprezentanți ai mediului de business ne vor împărtăși soluțiile lor pentru a rezista în această perioadă dificilă. În fiecare luni, live de la ora 10.

Profit News TV va organiza, pe 11 iulie, Maratonul Imobiliar, ediția a II-a, la care vor fi prezenți cei mai importanți jucători de pe piața din România, reprezentanți ai autorităților, dezvoltatori, constructori, arhitecți, consultanți, finanțatori, furnizori de utilități, specialiști în dezvoltarea urbană, responsabili din administrația locală, centrală, brokeri, retaileri, evaluatori, experți financiari, arhitecți, operatori logistici.

Întâlnirea PERFORMERS cu nr. 15  a bizzClub aduce, pe 11 iulie, la Iași, în atenție, o temă foarte dezbatută în ultima vreme, în special datorită aportului său în eficientizarea proceselor de business: digitalizarea.

Pe 12 iulie Goodwill Consulting va susține o conferință în Iași pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.

Dacă te întrebi cum poți ieși în evidență în competiția cu ceilalți angajatori și cum poți atrage și fideliza candidații potriviți pentru compania ta, atunci webinarul “Organizații de top: Profitabilitate prin retenție” este pentru tine.

Seria Founders Club invită comunitatea startup-urilor și susținătorii săi să se întâlnească într-un spațiu vibrant, să facă rețea și să afle informații valoroase de la actualii fondatori și provocările și rezultatele recente ale acestora, poveștile de succes și cele mai bune practici. Tema ediției din 13 iulie este Maximizing Security through Data Minimization.

Tot pe 13 iulie, află inisght-uri valoroase de la Dragoș Anastasiu, invitatul special al ediției cu nr. 6 a Antreprenoria Talks.

Why invest in early stage tech startups este un webinar dedicat pasionaților de investiții și tech și va aborda principalele subiecte ale domeniului pe 13 iulie.

British Romanian Chamber of Commerce organizează Garden Event pe 13 iulie la Hotel Crowne Plaza, București, pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare BRCC.

Vrei să afli cum să-ți crești afacerea din exemple reale, din mediul de afaceri românesc? Haide la emisiunea cu prezență fizică “Permis de Antreprenor” din 13 iulie.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare marți, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare