EventsOnline.ro: Evenimente business în perioada 19 – 25 iunie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante.

ANTREPRENORI

Pe 20 iunie, Camera de Comert si Industrie Iasi organizeaza o sesiune de informare privind finantarile europene nerambursabile prin Programul Regional Nord-Est, dedicate investitiilor in microintreprinderi.

In conditiile in care cea mai mare parte a fondatorilor de companii antreprenoriale locale se gandesc la retragere dupa 30 de ani de activitate, urmatoarea mare intrebare pentru mediul de business autohton este: Cine le va lua locul? Ziarul Financiar initiaza un turneu de cinci conferinte in cinci orase din Romania pentru a dezbate cum se face trecerea de la o generatie de business la alta. Ediția de la Arad are loc pe 22 iunie.

Pe 22 iunie revine „turneul” din acest an FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS în orașul Cluj-Napoca și aflăm care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Cluj-Napoca.

DPO

AmCham invită membrii la o discuție online, pe 20 iunie, despre managementul riscurilor în noile tehnologii: contracte, protecția datelor și responsabilitate socială, cu invitatul special Paolo Balboni, profesor de confidențialitate, securitate cibernetică și drept contractual IT la Centrul European pentru Confidențialitate și securitate cibernetică (ECPC).

DIGITALIZARE

Forumul România digitală reunește, pe 20 iunie, la București, reprezentanți ai administrației publice, companii IT, instituții financiare pentru a discuta marile teme ale momentului legate de transformarea digitală a României.

STARTUPS

Office Hours – Microsoft for Startups este o întâlnire în care se vor prezenta use-case-uri ale utilizării soluțiilor Microsoft pentru creșterea startup-urilor. Online, pe 20 iunie.

RO AI Alliance Timișoara organizează pentru o nouă sesiune dedicată startup-urilor și utilizaării inteligenței artificiale pentru startup-uri, pe 21 iunie.

MARKETING

Pe 21 iunie, la Hotel JW Marriott Bucuresti, se pune in scena a doua editie a Big Idea Conference, eveniment de marketing si advertising dedicat creativitatii si inovatiei in comunicarea si strategia de brand.

ITC

Dacă ești interesat de aplicații SAP, participă la întâlnirea SAP BTP Meet-up din 21 iunie și află tot ce ai nevoie despre ele.

HR

„De la recrutare la angajare cu ajutorul Inteligenței Artificiale” este un webinar care explorează potențialul transformator al inteligenței artificiale în talent acquisition.

CONSTRUCȚII

Clubantreprenor.ro va organiza pe 22 iunie cea de-a II-a ediție a Forumului antreprenorilor din construcții și imobiliare, cu focus pe evoluția din semestrul I 2023 și perspectivele pentru al doilea semestru ale unor segmente ale industriei construcțiilor.

First Tiny House Festival in East Europe este un festival destinat micilor locuințe rezidențiale și are loc în perioada 23 – 25 iunie, la Râșnov.

eCOMMERCE

Pe 22 iunie, la Chișinău se desfășoară Conferința GPeC: 1 zi întreagă de conferință despre tot ce e actual în E-Commerce și Marketing Online, alături de experți consacrați internaționali și locali și 200+ participanți C-Level.

ENERGIE

Pria Renewable Energy Conference în 23 iunie 2023 va oferi o scenă exclusivă pentru întregul lanț valoric al durabilității, inclusiv companii globale și regionale, investitori, mediul academic, antreprenori etc. și va prezenta modalități de a atenua criza climatică.

Găsești toate evenimentele business din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare