EventsOnline.ro: Evenimente din Educație, în săptămâna 3 – 9 iulie

Distribuie

Luna iulie este destul de aglomerată pentru specialiștii din educație. Iată selecția EventsOnline de evenimente relevante din domeniu:

Cea de-a 17-a editie a Scolii de Vara HR Club Next Generation va avea loc in perioada 10 – 21 iulie 2023 si este dedicata studentilor in an terminal si masteranzilor, pasionati de resurse umane.

American Councils for International Education Romania anunță lansarea celei de-a treia ediții a GOAL Camp (Grow Outstanding Action Leaders Camp). Ambasada Statelor Unite în România, alături de American Councils for International Education invită elevii din mediul rural cu vârsta cuprinsă între 13-16 ani din județele Argeș, Dolj, Olt, Vâlcea să candideze la GOAL Camp, ce va avea loc în apropiere de București în perioada 10-16 Iulie 2023.

Geomorphometry2023 este o inițiativă a Universității Alexandru Ioan Cuza și se desfășoară la Iași între 10 și 14 iulie.

International Symposium on Parallel and Distributed Computing 2023 are loc la București în perioada 10 – 12 iulie și pune în evidență suportul eficient pentru procesare într-un astfel de continuum de calcul.

Școala de vară “Eficiență energetică, surse regenerabile și planificarea carierei” este organizată de platforma de comunicare Energynomics, Fondul Român pentru Eficiența Energiei – FREE și Direcția pentru Eficiență Energetică din cadrul Ministerului Energiei. Acțiunea face parte din proiectul “Eficiență energetică pentru tranziția energetică” (EE4ET), finanțat prin Granturile Norvegiene 2014-2021.

Cea de-a 14-a conferință internațională „Teoria punctului fix și aplicațiile acestuia” va avea loc în perioada 11-14 iulie 2023, la Universitatea Transilvania din Brașov. Organizatorii instituționali ai conferinței sunt Universitatea Transilvania Brașov și Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca.

Institutul Național de Administrație (INA) organizează pe 11 iulie webinarul cu tema „Inteligența artificială – revoluție și evoluție pentru administrația publică?”, din cadrul seriei de webinare „Școala de vară 2023 – DIGITAL TALKS la INA”. Grupul țintă căruia se adresează webinarul este format din funcționari publici și personal contractual de conducere și de execuție de la nivelul administrației publice locale și centrale, administratori publici, consilieri locali, persoane din ONG, universități și din mediu privat, interesați de digitalizare, tehnologizare, de proiecte inovative și de politici locale de dezvoltare.

Molecular Mechanisms Underpinning Accelerated Molecular Evolution and Bacterial Adaptation to Stress va fi un seminar științific desfășurat fizic pe 14 iulie în Cluj-Napoca în parteneriat cu Facultatea de Biologie și Geologie, Universitatea Babeș-Bolyai și susținut de către Asistent Profesor Dr. Alexandra Deaconescu.

Webinarul Copilul cu autism în școală din data de 11 iulie face parte din cadrul cursului „Intervenții psihologice în școală” – un curs de 75 activități, grupate în 8 module, organizat cu scopul dezvoltării competenților profesionale ale psihologului școlar.

În perioada 15 – 16 iulie se desfășoară ediția regională Botoșani a Forumului Regional de Dezbateri ACORD.

Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea vă invită să participați, în perioada 13 – 15 iulie, la Școala de Vară destinată elevilor de liceu, demers ce își propune să ofere o perspectivă de ansamblu referitoare la oportunitățile pe care absolvirea Facultăţii de Drept le generează, precum şi servicii de consiliere într-o viitoare carieră de jurist.

Capitala Culturală – Dialog cu personalități românești ale culturii, cercetării și tehnologiei este un demers al Universității Politehnice Timișoara și are loc în perioada 15 – 30 iulie. În anul în care Timișoara este capitala culturală a Europei, orașul devine și spațiul de întoarcere acasă a unor români care au făcut cariere de excepție în alte colțuri ale lumii, au obținut performanțe profesionale cu totul deosebite, și fac parte din elitele mondiale ale domeniilor în care își desfășoară activitatea. Gazda acestei întâlniri este jurnalistul Cătălin Ștefănescu.

Ceremonia de Absolvire UVT 2023 va avea loc pe 16 iulie și se adresează atât studenților care în acest an finalizează studiile universitare de licență, cât și celor care finalizează studiile universitare de masterat la UVT.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare