EventsOnline.ro: Evenimente din Educație în săptămâna 8 – 14 mai 2023

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o pregătit o selecție a celor mai importante:

Liga Studențească selectează viitorii antreprenori pentru a-i ajuta să facă primul pas către un start-up de succes. Aflată la a treia ediție, Academia de Business revine din nou în Aula Universității „Vasile Alecsandri”, în săptămâna 8-12 mai.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) vă invită la „Serile Masteratelor SNSPA”, eveniment destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat.

Departamentul de Economie și Relații Internaționale din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași reia tradiția evenimentelor științifice anuale și vă invită să participați, în perioada 11-13 mai 2023, la conferința Economics, International Business and Cross – Cultural Communication – EIBC 2023.

Societatea Română de Bioinformatică organizează, în perioada 11 – 13 mai, la București, RoBioInfo Conference 2023.

Cea de-a XXI-a ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice Studențești (#SNCSS) va avea loc în perioada 12-13 Mai 2023. Evenimentul este oganizat de către Facultatea de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca în colaborare cu Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică (ASCUT) și are ca misiune inițierea studenților în domeniul cercetării și inovării în ramurile construcțiilor, arhitecturii și instalațiilor.

Universitatea POLITEHNICA din București, prin Facultatea de Inginerie Chimică și Biotehnologii, vă așteaptă la cea de-a doua ediție a celui mai mare eveniment dedicat noilor tendințe din domeniul chimiei, industriei farmaceutice, bioingineriei și nanoștiințelor: Poli ChemistryFEST.

Zilele Facultății de Medicină Veterinară din București se desfășoară în perioada 12 – 13 mai 2023.

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Galați și cu sprijinul Universității Danubius, organizează, pe 12 mai, începând cu ora 12:00, evenimentul „MARATONUL DE EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ”, concurs de planuri de afaceri dedicat liceenilor gălățeni.

Simpozionul Național SuperTeach își propune să aducă împreună profesori din întreaga țară în cadrul unui eveniment de împărtășire de bune practici educaționale, care au la bază aplicarea principiilor și instrumentelor Programului de Mentalitate Deschisă în Educație®.

British Community Day este un eveniment special organizat împreună cu Cambridge School of Bucharest, British Football School și Armata Salvarii – The Salvation Army – București. Evenimentul va avea loc pe 13 mai, începând cu ora 10:00, la Cambridge School of Bucharest Campus.

Iată lista integrală a evenimentelor din perioada 8 – 14 mai, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.