EventsOnline.ro: Evenimente din Energie pe 22 – 28 mai

Distribuie

Săptămâna este plină de oportunități de informare și networking pentru specialiștii în energie. Iată selecția noastră de evenimente în domeniu, publicate pe EventsOnline.ro:

Forumul Energiei se desfășoară pe 22 mai și are ca teme Reforma pieţei de energie electrică la nivel european; Evoluția pieței de energie din România, în contextul crizei energetice; Tranziția energetică – riscuri și oportunități ș.a.

Transylvania Green Energy Forum este cel mai mare eveniment dedicat energiei verzi din Transilvania și se desfășoară în perioada 23 – 25 mai, la Cluj-Napoca.

Programat să se desfășoare în intervalul 25 – 28 mai 2023, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, evenimentul SMART ENERGY EXPO 2023 se anunţă precum platforma ideală prin care societăţile îşi pot promova produsele, tehnologiile sau servicii in special in domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe.

Solar Energy Summit Bucharest revine cu o nouă ediție în luna mai. Pe 25 mai 2023, investitori în energie, producători și furnizori de echipamente își dau întâlnire la cel mai așteptat eveniment de energie regenerabilă de anul acesta.

Romtherm este expoziția dedicată echipamentelor de încălzire, răcire și aer condiționat și are loc în perioada 23 – 26 mai la București.

Găsești toate evenimentele de Energie din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare vineri.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Activități similare