EventsOnline.ro: Evenimente educaționale în perioada 29 mai – 4 iunie

Distribuie

EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante evenimente educaționale publicate în platformă. Vezi la care poți participa, în funcție de interesele tale.

Universitatea Politehnica Timișoara organizează climathonul Reshaping our Parks – Planning for Multifunctionality, în cadrul căruia invită participanții să regândească spațiile verzi existente în oraș (parcurile), astfel încât acestea să devină multifuncționale sau să propună noi spații multifuncționale urbane, pentru un oraș rezilient și sustenabil, care să satisfacă nevoile pe care cetăţenii oraşului le au.

Webinarul Matematica adusă în concret, prin aplicații practice pentru copiii de preșcolar și primar este o discuție aplicată alături de profesori din Teach for Romania despre cum facem matematica atractivă pentru elevii de preșcolar și primar.

Scopul Conferinței “Paradigme Educaționali si Alternative Reale” este acela de a conștientiza publicul larg cu privire la diversitatea perspectivelor si metodelor alternative prin care copilul, adolescentul, tânărul poate fi ghidat către cunoașterea de lume și de sine. Organizatorii își doresc să contribuie lărgirea orizontului educațional din Romania, oferind perspective precum metoda Montessori, Reggio Emilia, Florian Colceag, Waldorf, Homeschooling.

Asociația Studenților Geografi organizează turul Constanța, încântat de cunoștință!, pe 3 iunie, un tur cu 30 locuri disponibile, pentru participanți din București.

Iată lista integrală a evenimentelor din perioada 29 mai – 4 iunie, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.