EventsOnline.ro: Evenimente educaționale în săptămâna 22 – 28 mai

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

Fenomenul Bullying și Cyberbullying în unitățile de învățământ din Regiunea N-E este un eveniment organizat de Poliția Iași în data de 22 mai.

Cele 3 evenimente Future Summit ce vor avea loc la București pe 23 mai vor aduce împreună actori relevanți ai comunității bucureștene în exerciții colaborative de identificare de soluții pentru un oraș mai prietenos cu mediul și mai pregătit de viitor.

Află ce este bullying-ul, care sunt tipurile acestui fenomen și ce îi face pe copii să agreseze, precum și descoperă cum îți poți da seama când un copil se confruntă cu agresiunea, cum îl poți sprijini să îi facă față și, mai ales, ce poți face din rolul de părinte sau cadru didactic pentru a preveni apariția fenomenului de bullying, la webinarul „Bullying-ul între copii – strategii de prevenție și intervenție”.

Prooiectul „Science Week”, aflat la ediția a XV-a, va avea loc în perioada 24-26 mai 2023, în cadrul „Colegiul Național Costache Negruzzi”, Iași. Proiectul este realizat de către liceeni, cu ajutorul profesorilor de la catedrele de științe.

Sesiunea de comunicări științifice – 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝗿𝗧𝗲, organizată de Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA, ajunge în acest an la cea de-a XXI-a ediție. Evenimentul va avea loc pe 24 mai 2023.

Conferința Internațională de Informatică Economică a ajuns la a 22-a ediție și este organizată, în perioada 25 – 26 mai, de Departamentul de Informatică Economică și Cibernetică al Universității București.

Women in Data Science are loc pe 25 mai la sediul Universității de Vest din Timișoara.

Conferința internațională “Motivarea elevilor”, Soluții inovatoare în educație, ediția a VIII-a, se desfășoară online, pe 25 mai.

În cadrul proiectului “AidKit for Autonomous Online Classes”, Asociația Bridge Language Study House organizează un eveniment gratuit de dezvoltare profesională “Provocări şi soluţii în predarea online”, pe 27 mai, la Cluj.

27 mai 2023 aduce o nouă ediție a târgului de experimente Romanian Science Festival, la Timișoara.

Tomorrow’s Hospitality Leaders este un eveniment dedicat celor care doresc să își facă o carieră în industria hospitalității și se desfășoară pe 27 mai la București.

Iată lista integrală a evenimentelor din perioada 22 – 28 mai, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare