EventsOnline.ro: Evenimente ITC în perioada 12 – 18 iunie

Distribuie

Antreprenorii și pasionații de tech au săptămâna viitoare mai multe oportunități interesante de informare. Iată selecția EventsOnline.ro de evenimente în domeniu:

Esports Summit este un eveniment anual pentru pasionații de tehnologie și jocuri, precum și pentru investitori și antreprenori interesați de fenomenul esports. Va avea loc pe 14 iunie, la Iași.

Tot pe 14 iunie, la Cluj, are loc evenimentul The Developers, locul unde experții întâlnesc alți experți.

IQ Digital Summit este evenimentul anului la Cluj, o conferință ieșită din tipare, și are loc tot pe 14 iunie.

Reglementarea Inteligenței Artificiale în Uniunea Europeană este un webinar de 3 ore, pe 15 iunie, care va dezbate modul în care Inteligența Artificială va fi reglementată în Uniunea Europeană și perspectivele juridice viitoare. Evenimentul este destinat mai degrabă specialiștilor în domeniul juridic, dar este relevant și pentru antreprenorii tech.

La Oradea, tot pe 15 iunie, are loc Atelierul AI pentru business, dedicat explorării potențialului Inteligenței Artificiale în Business.

Inteligența artificială în acțiune – exemple practice pentru afaceri este un eveniment dedicat antreprenorilor din toate domeniile de activitate și se desfășoară la București pe 15 iunie.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare vineri dimineață, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare