EventsOnline.ro: Evenimente MarComm în perioada 12 – 18 iunie

Distribuie

Pentru pasionații de MarComm, săptămâna viitoare se anunță intensă. Iată selecția evenimentelor în domeniu, publicate pe EventsOnline.ro:

Dacă ești în Chisinău și că vrei să-ți optimizezi prezența online, să-ți crești vânzările sau să încerci noi metode de marketing, ești așteptat la training-ul offline „Cum să creezi o prezență, comunicare și promovare în mediul online”, pe 13 – 14 iunie.

Prezența ta online este la fel ca un joc de șah: necesită o strategie solidă și previziune pentru a-ți depăși concurența. Și dacă dorești să faci mișcările câștigătoare, învață cum să le faci la evenimentul Navigating the Digital Landscape for Business Succes, pe 13 iunie.

Cursul open Tehnici de fidelizare accelerată se adresează inclusiv specialiștilor în PR și comunicare care doresc să managerieze cu succes așteptările clienților. Pe 13 iunie, la Iași.

IQ Digital Summit este evenimentul anului la Cluj, o conferință ieșită din tipare, și are loc tot pe 14 iunie.

Pregătiți-vă să vă lăsați inspirați de creativitate, inovație și storytelling, la cel mai tare festival dedicat creatorilor de conținut, antreprenorilor și industriei MarCom: World of Digital Fest, pe 15 iunie, la București.

Leadership-ul potrivit organizației viitorului este o discuție despre transformările dinamice din lumea afacerilor și strategiile de leadership necesare pentru a conduce cu succes organizațiile viitorului. Un eveniment EventsOnline și Bucharest Business School, pe 15 iunie, online.

Echipa Biz te provoacă la trei zile de workshopuri și conferințe, trei zile de debate, networking și strategii de social media marketing: Social Media Summer Camp, în perioada 15 – 18 iunie, la Predeal.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare vineri dimineață, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare