EventsOnline.ro: Evenimente MarComm în săptămâna 19 – 25 iunie

Distribuie

O mulțime de cursuri de marketing, branding și/sau marketing personal se desfășoară săptămâna viitoare. Alege oportunitatea potrivită nevoilor tale de învățare din selecția EventsOnline:

Dacă marketingul clasic este despre ofertele de aici și acum, atunci brandingul înseamnă loialitate pe termen lung. Acest lucru necesită o strategie care să includă misiunea, valoarea și esența brandului. Împreună cu Victor Teioșanu, Regional Q-Commerce Director SEE la Glovo vei învăța cum să creezi o strategie de brand de la cercetarea pieței până la identitatea brandului și comunicare, la cursul online de Brand Manager, în perioada 20 iunie – 20 iulie.

Pe 21 iunie, la Hotel JW Marriott Bucuresti, se pune in scena cea de-a doua editie a Big Idea Conference, eveniment de marketing si advertising dedicat creativitatii si inovatiei in comunicarea si strategia de brand. Participantii vor avea ocazia sa descopere cele mai recente tendinte in marketing, branding si publicitate – toate acestea fiind prezentate de unii dintre cei mai buni si mai creativi specialisti.

Afli ce înseamnă SEO și de ce afacerile prezente în Google au nevoie de SEO și descoperi cum poți câștiga cel puțin 2000 EURO lunar ca specialist SEO la Masterclass-ul  Învață cum să Generezi lunar – 10.000 lei extra, pe lângă job, pe 21 iunie.

Pe 22 iunie, la Chișinău se desfășoară Conferința GPeC: 1 zi întreagă de conferință despre tot ce e actual în E-Commerce și Marketing Online, alături de experți consacrați internaționali și locali și 200+ participanți C-Level. pe 22 iunie, tot la Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău, în paralel cu Conferința GPeC, are loc GPeC Expo – locul în care furnizorii de servicii e-commerce își pot prezenta soluțiile în fața magazinelor online și pot obține lead-uri de la acestea.

Personal Branding și Social Selling pentru Antreprenori este un curs despre cum îți lași brandul personal să crească. Pe 22 iunie, online.

Dacă ești pasionat de vlogging și dorești să afli secretele unui conținut de calitate, atunci nu trebuie să ratezi evenimentul gratuit organizat pe data de 22 iunie alături de Skivo Mady, unde vei afla sfaturi importante în crearea unui vlog de succes.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare vineri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.