EventsOnline.ro: evenimente medicale în perioada 19 – 25 iunie

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante:

PNEUMOLOGIE

Conferința de Pneumologie INSPIR va avea loc în perioada 20-23 iunie 2023 la Iași, Palas Congress Hall.

MEDICINĂ DE FAMILIE

Pe 20 iunie are loc Sesiunea Grupurilor de Lucru SNMF Respiro și Ecografia MF. Sesiunea Grupului de Lucru RespiRO va conține prezentări ale unor subiecte de actualitate din domeniul patologiei respiratorii. „Grupul de excelență Ecografia MF” aduce în atenție noutăți cu privire la cele mai recente metode de perfecționare în ecografia generală, noțiuni introductive de ecografie mamară, ecografie tiroidiană, cardiacă sau pelvină.

În perioada 21 – 22 iunie se desfășoară și conferința Medic.ro Constanța, nelipsită din peisajul manifestărilor științifice de renume adresate medicilor de familie și nu numai.

Școala de Vară Horezu va aborda teme multidisciplinare, de interes pentru medicii de familie.

ENDOCRINOLOGIE

Pe 20 iunie, Fundația Medpark din Chișinău organizează o sesiune de informare despre sănătatea glandei tiroide.

Al 31-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie începe la Oradea, pe 25 iunie și se încheie pe 28 iunie.

DIABET

Rapoarte și cazuri speciale de diabet tip 1 este o serie de discuții deschise despre cazuri care au creat provocări, cazuri de diabet tip 1 tratat cu ajutorul dispozitivelor și la dezbateri pornind de la soluții de tratament care respectă principiile medicinei bazate pe dovezi.

CARDIOLOGIE

Congresul CardioNET este un congres tradițional al comunității medicale, cu largă participare internațională, care la ultimele ediții a fost organizat ca joint meeting al Societății Române de Cardiologie și al Societății Maghiare de Cardiologie, devenind o punte pentru comunitățile medicale din cele două țări vecine. În 21 – 23 iunie, în Mureș.

Cea de-a V-a ediţie a Cursului de Cardiooncologie se va desfăşura anul acesta pe malul mării, la Constanţa, în perioada 23-24 iunie 2023.

ONCOLOGIE

Sindromul Lynch este cel mai frecvent sindrom genetic cu manifestări oncologice precoce, însă este subdiagnosticat într-o mare măsură. Din laborator sau din vacanță, organizatorii vă așteaptă online la primul curs cu tema Sindromul Lynch – de la teorie la practică în anatomie patologică și genetică.

Conferinta Asociatiei Melanom Romania Iasi 2023 este axata pe solutii inovatoare de ingrijire a pacientilor si colaborare in proiecte extinse multisectoriale, care combina cercetarea si implementarea in practica

CLINICI PRIVATE

Pe 21 și 22 iunie te invităm să afli care sunt lucrurile pe care le poți face în compania ta medicala ca să fie mai profitabilă, la webinarul Cum să-ți crești profitul prin optimizare fiscală ca business medical.

PEDIATRIE

Conferința Națională Zilele Pediatriei Ieșene ”N. N. Trifan” 2023 este o celebrare a unei activități prestigioase pediatrice de 35 de ani, la Iași.

BOLI INFECȚIOASE

Ediția de anul acesta a Conferinței Naționale de Patologie Infecțioasă se va desfășura în format hibrid: online și la Hotelul Unirea din Iași în perioada 22 – 24 iunie 2023.

CHIRURGIE OFTALMOLOGICĂ

Cel de al IX-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă, reunit în mod tradițional cu Conferința Anuală a Societății Retina, va avea loc în format fizic între 22-25 iunie 2023, în Eforie Nord.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.