EventsOnline.ro: Evenimente medicale în perioada 29 mai – 4 iunie

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta.

MEDICINĂ DENTARĂ

Endostart este un curs introductiv în endodonție, sustinut de lector dr. Răzvan Brânzan și implică atât o parte teoretică, cât și practică. A doua ediție din 2023 se desfășoară în perioada 29 mai – 1 iunie (4 zile intense de lucru).

ONCOLOGIE

Eurojobs organizează un eveniment de formare profesională cu tema Pacientul Oncologic – o provocare în asistența medicală, dedicat asistenților medicali și directorilor de îngrijiri medicale, în perioada 29 – 30 mai, la București.

Pe 2 iunie, programul Visiting Professors oferit de Concierge Medical o aduce pe Prof. Dr. Irene Kuehrer în Enayati Medical City pentru a oferi consultații de specialitate.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Facultatea de Medicină Veterinară a Universității Spiru Haret organizează workshop-ul cu tema Anestezia locoregionala în intervențiile stomatologice.

CARDIOLOGIE

Webinar interdisciplinar despre anticoagulare este un simpozion virtual menit să contribuie la îmbunătățirea standardului de îngrijire pentru pacientii cu risc înalt AVC si de evenimente tromboembolice venoase.

FARMACIȘTI

Pe 31 mai 2023 se va desfășura Evenimentul Profesioniștilor Health Pharma, care va aborda subiecte ca: Afecțiunile medicale care afectează fertilitatea la femei și barbati, Curs de prim ajutor, Vaccinarea – un nou serviciu farmaceutic.

NEUROLOGIE

APAN România organizează cea de-a șasea ediție a conferinței dedicate World MS Day2023 — Cu și despre scleroza multiplă, la Iași, în perioada 2-4 iunie 2023.

PSHIHOLOGIE

Conferința Națională a Asociației Psihologilor din România (APR) este evenimentul major al psihologiei românești, reunind oameni de știință și practicieni, studenți și specialiști, inclusiv participanți din domenii conexe. Ediția cu nr. 15 va avea loc în perioada 2 – 4 iunie, la Constanța.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare