EventsOnline.ro: evenimente medicale în perioada 8 – 14 mai 2023

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

COMUNICARE MEDICALĂ

Experți în domeniul sănătății publice și al comunicării vor discuta despre importanța comunicării în sănătate și despre modul în care aceasta ar trebui realizată eficient, pe mai, la Public Health Communication Forum.

ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ

Al 49-lea Congres al Societății Române de Anestezie – Terapie Intensivă și evenimentele conexe, tradiționale: Al 17-lea Congres Româno-Francez de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 15-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualități în Anestezie și Terapie Intensivă, Al 22-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 10-lea Simpozion „România Dodoloață” al Societăților de Anestezie și Terapie Intensivă din România și Moldova se desfășoară în perioada 10 – 14 mai 2023, la Centrul Internațional de Conferințe din Sinaia.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Congresul Asociației Veterinare Ecvine din România 2023 se va desfășura în perioada 11 – 14 mai la Cluj-Napoca.

FITOTERAPIE

Cea de-a cincea editie a Conferintei de Fitoterapie Practica 2023 va avea loc la Iasi, la hotelul International, in perioada 11-12 mai 2023.

SĂNĂTATE PUBLICĂ

A doua editie a Conferinței de Sănătate Publică cu titlul „Sănătatea Publică, de interes?” are loc la Timișoara în perioada 11 – 13 mai 2023.

Conferința Regională pentru Sănătatea Comunității – ediția Iași va reuni, pe 12 mai, decidenți și lideri de opinie din sănătate, manageri de spitale, coordonatori ai specialităților medicale, finanțatori publici și investitori privați, companii cu soluții pentru sănătate.

BOLI METABOLICE

Conferința multidisciplinară cu tema Sindromul Metabolic, ce va avea loc în data de 11 mai 2023, online, se adresează atât medicilor specialiști cât și medicilor de familie.

ENDOSCOPIE

4th International Congress Bucharest Live Endoscopy are loc în perioada 11 – 13 mai, la București.

MEDICINĂ FETALĂ ȘI NEONATALĂ

Congresul Național de Medicină Fetală și Neonatală va avea loc, în format fizic, în perioada 11-13 mai 2023, la Hotel Ramada Plaza, din București.

DIABET

Atelierul de neuropatie diabetică și picior diabetic – ediția Târgu Jiu se desfășoară fizic pe 13 mai și o șansă pentru medicii de familie de a contribui la diagnosticul precoce si corect al neuropatiei diabetice, precum și la reducerea numărului de amputații în rândul persoanelor cu Diabet cu risc mare la aceste complicații. Țintele programului educațional sunt prevenirea, diagnosticul precoce, examinarea, tratarea și managementul neuropatiei diabetice, respectiv a piciorului diabetic.

EXPO

Temele ediției de primăvară a evenimentului EXPOMEDICS, din data de 14 mai, sunt: ultimele noutăți în domeniul medical din Europa | locuri de muncă, situația covid-19, noi oportunități de dezvoltare pe plan profesional.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.