EventsOnline.ro: Evenimente medicale în săptămâna 22 – 28 mai

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

DISTRIBUȚIE FARMA

Transforming Healthcare: From Pipeline to Platform este conferința Asociației Europene a distribuitorilor de produse farmaceutice și se desfășoară în perioada 22 – 23 mai la București.

CHIRURGIE

Conferința Națională de Chirurgie va avea loc între 24 – 27 mai 2023 la Eforie Nord și are două teme principale de mare actualitate: Chirurgia modernă – impactul noilor tehnologii și Pregătirea rezidenților de chirurgie.

DATE PERSONALE ÎN CLINICI PRIVATE

Securitatea cibernetica a clinicilor medicale – Diagnostic & Solutii este un eveniment de prezentare a soluțiilor informatice care contribuie la asigurarea integrității datelor personale procesate de clinicile private. Pe 24 mai, online.

ORTOPEDIE – MULTIDISCIPLINAR

Conferinta Nationala Patologia Aparatului Locomotor – Multidisciplinaritate in Ortopedie are loc in perioada 25-27 mai, la Bucuresti.

CITOMETRIE

Asociația de Citometrie din România, în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității din București vă invită la Congresul Național de Citometrie din România, în perioada 25 – 27 mai 2023, la București, în format hibrid.

UROLOGIE

Congresul National de Urologie, ROMURO 2023, se va desfasura in Poiana Brasov, Centrul de Conferinte, in perioada 25-27.05.2023. Lucrarile congresului se adreseaza medicilor primari, specialisti si rezidenti in urologie, precum si altor specialitati interesate de acest domeniu.

MEDICINA MUNCII

Congresul Național de Medicina Muncii va avea loc la Sinaia, hotel MARA, în perioada 25-27 mai 2023.

GASTROENTEROLOGIE

Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie, în parteneriat cu Asociația Medicală Gastro Vision organizează evenimentul cu tema: “Abordarea multidisciplinară în bolile inflamatorii intestinale”, în perioada 25 – 26 mai, la Cluj.

TERAPIA DURERII ÎN ONCOLOGIE

Terapia durerii în oncologie – metode integrate inovative pentru reducerea durerii este o întâlnire digitală dedicată terapiei durerii în oncologie, un subiect deosebit de important și actual în domeniul medical. Se desfășoară online, pe 25 mai.

PEDIATRIE

Noutăți în diagnosticul și tratamentul bolilor sezoniere la copii este un simpozion care va aduce în acelaşi loc, pe 26 mai, specialişti din domenii diverse precum nutriție, gastroenterologie, pneumologie, boli infecțioase şi bineințeles, pediatrie. Evenimentul va acorda un interes deosebit atât prevenției cât şi ultimelor noutāți din terapeutica pediatricā.

DERMATOLOGIE

Imaderm se desfășoară în perioada 26 – 27 martie la Galați.

CARDIOLOGIE

CordX Masterclass este congresul de profil care se adresează actualilor și viitorilor medici interesați de patologia cardiovasculară. Tematica ediției 2023 este Patologia cardiovasculară a adultului.

Societatea Română de Hipertensiune Arterială vă invită să participați la Conferinţa pe care o organizează la fiecare 2 ani, anul acesta în format fizic, la Bucureşti. Conferinţa se va desfăşura pe data de 27 mai 2023 şi va avea ca temă centrală De ce, cum şi când în hipertensiunea arterială.

ATI

Curs de Ventilație Mecanică la Pacientul Critic este conceput pentru a oferi medicilor posibilitatea de a-și îmbunătăți competențele în ceea ce privește ventilația mecanică la pacienții critici. Cursul va include studii de caz și demonstrații practice, oferind o experiență interactivă și relevantă pentru situațiile reale din viața medicală.

TERAPIE PRIN MUZICĂ

Serile Enayati Medical City continuă cu a V-a ediție care va avea loc în 26 mai 2023, începând cu ora 18.00, în București, în Orașul Medical. De data aceasta, invitații vor fi Horia Brenciu și Sever Voinescu, care vor discuta despre terapia prin muzică.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare