EventsOnline.ro – evenimente pentru administrația publică în 19 – 25 iunie

Distribuie

Săptămâna aceasta se anunță două oportunități interesante pentru specialiștii din administrația publică – iată propunerile EventsOnline.

Forumul România digitală reunește, pe 20 iunie, la București, reprezentanți ai administrației publice, companii IT, instituții financiare pentru a discuta marile teme ale momentului legate de transformarea digitală a României.

Institutul Național de Administrație organizează, pe 22 iunie, webinarul „Misiunea verde și digitală a administrației publice – planificare urbană participativă”.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.