EventsOnline.ro: Evenimente pentru sector public, în perioada 22 – 28 mai

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

Cele 3 evenimente Future Summit ce vor avea loc la București pe 23 mai vor aduce împreună actori relevanți ai comunității bucureștene în exerciții colaborative de identificare de soluții pentru un oraș mai prietenos cu mediul și mai pregătit de viitor.

Conferinţa “România – Strategia dezvoltării”, abordează, pe 24 mai, teme ca: dezvoltarea și implementarea proiectelor de țară – discuții multe, rezultate puține; PNRR – rampa de lansare a proiectelor din strategiile de dezvoltare; Strategii de dezvoltare aflate în lucru la Ministerul Economiei.

Smart Buildings and Cities este o nouă conferință marca Green Report, dedicată tehnologiilor avansate pentru clădiri inteligente și orașe inteligente, care pot aduce beneficii semnificative pentru viața noastră de zi cu zi.

Shaping the Future of Mobility and Smart City Tech in Eastern Europe are loc la Brașov, pe 23 mai și este dedicat tehnologiilor și ideilor care îmbuntățesc mobilitatea în orașe.

Găsești toate evenimentele din domeniu din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare joi.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare