EventsOnline.ro: Evenimentele de Arhitectură și Urbanism din perioada 22 – 28 mai

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

SHARE Experts Meeting: Architecture in the industrial, logistics and transport sectors este  conferință dedicată arhitecturii spațiilor industriale, logistice și de transport face parte din seria SHARE Experts Meeting inițiată de SHARE Architects si Ordinul Arhitecților din România pentru a aborda programe personalizate de arhitectură și a aduce la aceeași masă profesioniștii recunoscuți ca lideri în domeniul de analiză. Are loc pe 22 mai, la București.

SHARE Interiors Forum se desfășoară în aceeași zi și are ca scop conectarea arhitecților și designerilor cu branduri și experți de top în arhitectură, tehnologie și design interior.

Tot pe 22 mai, Manifest pentru regenerare urbană durabilă aduce în fața comunității un dialog între autorități din administrația locală, specialiști în urbanism și arhitectură, dezvoltatori imobiliari și reprezentanți ai societății civile pe tema reorganizării, revitalizării și reinventării spațiilor din oraș.

Intertwined este o instalație care își propune să exploreze tensiunea dintre arhitectură și design, un eveniment care modifică și provoacă percepția, dincolo de regulile de funcționalitate și confort. Între 24 și 25 mai, la București.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură este o manifestare în cadrul Romanian Design Week și invită publicul la o seară în care arhitecții își deschid birourile și spațiile de lucru pentru colegi, prieteni și publicul larg, pentru a cunoaște oameni noi, a-și prezenta cele mai recente proiecte și a organiza evenimente și/sau întâlniri sociale, în sediile lor sau în spații conexe.

Joi, 25 mai, în spațiul Expohub OAR București, între orele 18:00– 22:00, are loc vernisajul expoziției MATACHE. Aceasta va fi deschisă până pe 30 mai 2023.

Meet the ARCHITECT@OAR-IAȘI este o inițiativă care își propune să ofere șansa de a cunoaște mai în detaliu proiectele, principiile și carierele arhitecților ieșeni remarcabili. Pe 26 mai, la Iași.

Găsești toate evenimentele din domeniu din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare joi.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare