EventsOnline.ro: Evenimentele MarComm ale săptămânii viitoare

Distribuie

Minim unul dintre evenimentele săptămânii viitoare ar trebui să fie de interes pentru tine. Alege social media, PR sau branding personal și vezi ce informații noi poți aduna în bagajul tău de cunoștințe din domeniul comunicării. Iată ce îți propunem:

Pe 16 mai 2023, de la ora 18:30, ești așteptat la Restaurant Monarh din București, pentru o ediție SocialPedia despre PPC Marketing în 2023. Se va discuta despre cele mai noi trenduri în PPC Marketing și E-Commerce, descoperi studii de caz și informații practice, apoi asculți povestea unui designer român de succes care rulează campanii de Ads și investește constant în promovare.

Joi, 18 mai, de la ora 15.30, intră pe Zoom pentru o nouă ediție ARRP Open House cu tema: Cum adaptăm PR-ul la prezentul digital? Moderatorul Cătălin Hosu și invitații Lucian Mândruță, Ștefania Kadima și Alexandra Mihăilescu vor discuta despre adaptarea conținutului în PR-ul digital; SEO; rezultate și KPI; avantaje și dezavantaje; comunicatul de presă dacă și cum îl mai facem și trimitem.

Tot joi, 18 mai, de la 18.30, Alina Bota-Tăbușcă, trainer & ICF coach, cu o experiență de 15 ani în marketing și comunicare este invitata webinar-ului cu tema ”Branding Personal – Cum ocupi un loc în mintea potențialilor tăi clienți”. Ce vei învăța în acest workshop: Din ce este alcătuită identitatea unui brand; Ce e important să conțină un brand personal; Cum identifici audiența potrivită pentru tine.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare