EventsOnline.ro: Selecția evenimentelor la care poți participa până la finalul anului

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi până la finalul anului, în funcție de domeniul tău de interes:

1.SUSTENABILITATE ÎN CONSTRUCȚII

Economia circulară în industria clădirilor – Curs opțional în cadrul platformei de certificare “Green Building Professional”, organizat de RoGBC – Romania Green Building Council. Se va discuta despre proiecte naționale de dezvoltare și investiții în scopul creării de locuri de muncă și a creșterii economice precum și integrarea principiilor de dezvoltare durabilă, economie verde și economie circulară.

2. EDUCAȚIE

Dezvoltarea creativității în școală – Webinar în cadrul platformei Training.psihologie.md ce oferă ocazia de a explora tehnici și metode de dezvoltare a creativității în cadrul activității psihologului școlar.

3. RESURSE UMANE

Salariul minim în România – Radu Burnete, Director Executiv al Confederației Patronale Concordia, și Laurian Lungu, economist și fondator al CPAG vor discuta despre politica salariului minim în România, dar și despre salarii în general, având în vedere contextul actual marcat de nivelul ridicat al inflației.

4. DEZVOLTARE PERSONALĂ

Pasi pentru schimbare – Program mentoring și dezvoltare personală și profesională propus de Lunif.com.

5. CULTURĂ

Expoziția de carte „Magia Crăciunului” – Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași ne invită la expoziția de carte „Magia Crăciunului” în cadrul căreia va fi prezentată o selecţie de cărţi cu tematica Crăciunului.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.

Activități similare