EventsOnline: Selecția evenimentelor săptămânii 20 – 26 februarie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

ENERGIE

ZF Power Summit, evenimentul de referinţă al Ziarului Financiar dedicat în exclusivitate sectorului energetic, ajunge în 2023 la cea de 12-a ediţie, contextul energetic actual fiind cel mai puternic motiv pentru a transforma dezbaterile într-o platformă de comunicare regională cu impact la nivel european.

COMUNICARE

Advanced Communication Techniques for Leaders este un eveniment găzduit de AmCham, dedicat îmbunătățirii abilităților de comunicare pentru top manageri și antreprenori.

NEUROȘTIINȚĂ

Human 2.0: Neuroscience for Leaders discută despre educarea creierului pentru performanță, folosind tehnologia modernă.

TURISM

Eveniment cu tradiție, Târgul de Turism al României își deschide porțile pe 23 februarie, la Romexpo.

HR

HR 2.0- Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză? își propune să răspundă la întrebări ca: Ce noi tendințe se conturează în piața muncii din 2023? Care sunt cele mai eficiente metode de recrutare? Ce joburi vor fi la mare căutare? Cum trebuie să arate o campanie de employer branding în 2023?

MEDICI DE FAMILIE

Sesiunea Grupului de Lucru SNMF GastRo aduce informatii de ultima oră, din ghiduri actualizate de diagnostic și tratament în materie de gastroenterologie.

Conferința Colegiului Medicilor din Municipiul București, cu tema „Tradiție în dezvoltarea educației medicale continuă” , se desfășoară în perioada 22 – 25 februarie.

Conferinţa Medic.ro Bacău cu tema Prevenție, abordare terapeutică și comunicare în medicina de familie se adresează medicilor din judeţele: Bacău, Vaslui, Iași.

Practic MF – Medicul de familie – Între vocație, pensionare și.. condițiile economice actuale se desfășoară online, între 24 și 25 februarie și se adresează medicilor de familie din Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba și Cluj.

FARMACIȘTI

Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Regulations este dedicată comunității farma, dar și asociatiilor de pacienți, farmaciștilor, distribuitorilor și spitalelor.

PNEUMOLOGIE

Forumul de Boli Pulmonare este cea mai complexă platformă de discuții la nivel național din pneumologie și se va desfășura pe 22 februarie.

ONCOLOGIE

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România organizează Conferința: Actualități în sfera cancerului de sân, care se va desfășura exclusiv on-line pe 22 februarie.

DIABET

Noi perspective asupra complicațiilor diabetului zaharat este o conferință online a Societății Române de Diabet și se desfășoară pe 23 februarie.

Atelierele de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic se desfășoară la Sibiu și la Ploiești și sunt dedicate medicilor de familie.

Ora Pacientului Rodiabet, cu tema Neuropatia diabetică, se adresează pacienților cu diabet și se desfășoară pe 23 februarie, online.

BOLI CRONICE

Pentru cel de-al doisprezecelea an consecutiv, Congresul Bolile Cronice Netransmisibile va aduce în prim-plan noutățile cu privire la managementul clinic al afecțiunilor netransmisibile cu un impact major din punctul de vedere al sănătății populaționale la nivel global.

BOLI RARE

Campania de informare dedicată ZILEI BOLILOR RARE 2023, care va avea multiple locaţii de desfăşurare de-a lungul săptămânii, îşi propune activităţi cu scop de informare şi sensibilizare a opiniei publice cu privire la bolile rare.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Smart Vet Congress aduce împreună lideri de opinie din domeniul veterinar și medici sau administratori de clinici veterinare dornici să își îmbunătățească cunoștințele.

Workshop-ul de chirurgie toracică se adresează medicilor veterinari pasionați de chirurgie care doresc să învețe său să își perfecționeze tehnicile în abordarea chirurgicală a patologiilor toracale.

INTEGRAREA COPIILOR CU CES

Află cum poți folosi principiile psihopedagogiei speciale astfel încât să facilitezi integrarea elevilor cu CES și să poți adapta activitatea de la clasă pentru a gestiona, în același timp, comportamentele dificile și a promova învățarea, la webinarul Metode de Abordare la Clasă a Copiilor cu CES.

CULTURĂ ȘI ISTORIE

Editura Corint, vă invită la o nouă ediție a Clubului de Istorie Corint, joi, 23 februarie, de la ora 19.00, la Zeppelin Pub. Tema ediției: Amoruri regale, iubiri prezidențiale. De la Nero la John F. Kennedy.

De profesie chirurg, dr. Florin Chirculescu, unul dintre cei mai importanți scriitori români contemporani, este protagonistul unei noi conferințe din seria manifestărilor culturale „Grigore T. Popa” organizată de UMF Iași. Conferința, intitulată „Eminescu, o anamneză; Emin, o prognoză”, este urmată de lansarea romanului „Solomonarul”.

LUCRĂTORI CULTURALI

Statutul lucrătorului cultural profesionist este un eveniment organizat de Ministerul Culturii (MC), prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), în calitate de coordonator de reforme și investiții (CRI) pe 23 februarie la Palatul Culturii din Iași.

ASISTENȚI SOCIALI

Seara Asistenților Sociali din Moldova are loc sâmbătă, 25 februarie, la Teatrul Național din Iași.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare