EventsOnline: Selecția săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante:

HR

Provocările anului 2023: Ambiguitatea Economică și Retenția Talentelor în Organizație este tema primei întâlniri din acest an a comunității OSC – GlobalHRManager.

OPORTUNITĂȚI DE AFACERI BILATERALE

Camera de Comerț Italiano-Română prezință prima ediție a The Italian Magazine pe 2 februarie la București. Mai multe despre eveniment și participare, aici.

FISCALITATE

Inspecția Fiscală în Era Digitală-Proceduri Noi, Mentalități Noi, Aceleași Răspunderi? este tema primei întâlniri a comunității OSC–Management Financiar. Principalele teme de discuție se vor concentra în jurul inspecției fiscale în era digitală și a măsurii în care noile proceduri și mentalități din domeniu presupun aceleași răspunderi.

LEGISLAȚIE

Timp de o săptămână, alătură-te, la Maratonul de legislație, unor discuții antrenante cu specialiștii noștri în fiscalitate și dreptul muncii pentru a-ți răspunde la toate întrebările și preocupările legislative ce vizează subiecte de interes pentru specialiștii în HR.

EMPLOYER BRANDING

Workshop de Employer Branding: Metoda 5D este destinat cu precădere practicienilor și profesioniștilor din HR și Marketing care asigură managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații. Se desfășoară offline la București și Cluj.

LEADERSHIP

Felix Tătaru, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din publicitatea românească, susține un workshop de leadership pe 2 februarie, la Cluj.

#TALKS168 Anomaly Detection & Traveling Devs se adresează pasionaților de algoritmi și nu numai.

GDPR

Virtual Romania KnowledgeNet se focusează pe intersecția regulamentelor GDPR cu diversele legi introduse în ultimii doi ani în Europa.

DENUNȚĂRI

Legea română privind denunțările, intrată în vigoare la 22 decembrie, va fi analizată într-un webinar organizat de NOERR împreună cu BEROCC – Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova.

BOLI INFECȚIOASE

Gripa și infecțiile virale respiratorii acute – modalități de abordare în contextul actual este un webinar pe o temă deosebit de actuală, dedicat medicilor din mai multe specializări.

CHIRURGIE

Școala de Iarnă a Societății Române de Chirurgie Estetică se desfășoară în perioada 2 – 4 februarie la Bușteni și se adresează rezidenților și tinerilor specialiști în chirurgia estetică.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Workshop-ul de Radiologie Veterinară începe la Iași pe 4 februarie, cu un modul dedicat radiografiei membrelor.

FIBROZĂ CHISTICĂ

Prima ediție a Conferinței de Fibroză Chistică Transilvania reunește atât pacienți și aparținători, cât și medici din diferite specializări: pediatri, pneumologi, medici de specialitate, chirurgi, orl-isti, psihologi, medici de familie, rezidenți și studenți.

ORL

Societatea de ORL și Chirurgie Cervico-Facială organizează în acest an prima Școala de iarnă a rezidenților și tinerilor specialiști în ORL, care va avea loc la Hotel Escalade – Poiana Brașov, în perioada 05 – 08 februarie 2023.

CONSILIERE ÎN CARIERĂ PENTRU ELEVI

„Meseriile viitorului” este tema întâlnirii Comunității OSC – Edumanager, ce va avea loc pe data de 31 ianuarie 2023. În cadrul întâlnirii se va discuta despre cum arată meseriile viitorului, care meserii se conturează ca fiind de viitor, dar și despre cum îi sprijinim pe elevi în alegerea vocației.

EDUCAȚIE

Prof. dr. Dumitru Borțun ne invită marți, 31 ianuarie, la conferința AUTENTIC, la sala Dalles. Evenimentul cu tema „Vrem o țară ca afară?” se alătură demersului de a vorbi deschis despre educație, despre colaborare, despre curaj, potențial și asumare.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CITITULUI ÎMPREUNĂ

Timișoara găzduiește un Spectacol Interactiv ONLINE și LIVE de Ziua Internațională a Cititului Împreună. De aici poți să te inspiri cum să sărbătorești “altfel” această zi.

ZIUA MONDIALĂ A ZONELOR UMEDE

Facultatea de Geografie din cadrul Universității Babeș-Bolyai celebrează Ziua Mondială a Zonelor Umede, printr-un workshop, organizat în perioada 2-3 februarie 2023, în cadrul proiectului „Restaurarea zonelor umede și a turbăriilor din Regiunea de Nord-Vest (NWPEAT)”.

SĂNĂTATE ȘI LIBERTATE

Educating for freedom: a tool for human health and emporwerment este un workshop susținut de psihoterapeutul Alessandra Pierini, găzduit de Asociația Română de Analiză Tranzacțională.

CERCETARE

Prima ediție a Galei Cercetării Românești este organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, pe 31 ianuarie, la Ateneul Român.

ONG

Republica Funky este un maraton de traininguri desfășurat la Chilia Veche, Brașov și Mediaș pentru toți cetățenii care doresc să desfășoare activități de advocacy pe zone comune de interes.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare